Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | March 16, 2014

Todays look – Pink’n freckles

Som sagt så har jag en del sminkningar på lager.. DOCK är jag så jäkla trög att jag inte skrivit upp produkterna jag använt. Och just vad gäller denna makeup vet jag faktiskt inte vad jag använt.. :-/


10 kommentarer10 kommentarer om “Todays look – Pink’n freckles”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • freckles ! <3

  Reply
 • Det gör inget! Det roliga är att inspireras! (Inte att göra en copy-paste!)

  Reply
 • Word!!

  Reply
 • Hej! Jag behöver hjälp med en sminkning. Nu till sommaren (10 juni) ska jag på studentbal. Jag vet inte riktigt hur jag ska sminka mig, men jag vill ha någonting ganska naturligt men som framhäver mig. Veckan innan kommer jag vara utomlands så jag kommer vara brun, klänningen jag ska ha är mörkgrön och jag har grön/blåa ögon. Jag kommer även ha ljust blont lockigt hår. Vad skulle passa till detta? Vill ju självklart ha någonting som passar ett solbrunt ansikte, blont hår och en mörkgrön klänning. Skulle vara jättetacksam om du ville hjälpa mig!

  Reply
 • Jättefint! Gillar läppfärgen 🙂

  Reply
 • Läppstiftet var ju riktigt snyggt!!
  Men få saker är ju lika fint som lite fräknar!!!

  Reply
 • Så snyggt! Du är så inspirerande! =)

  Reply
 • Du kommer inte ihåg va läppstiftet heter heller då? 🙂 så sjukt snyggt!

  Reply
 • Du kan inte minnas vad läppstiftet heter? Eller något kiknande? För de var så sjukt snyggt! Detta är, enligt mig, typ den snyggaste maken du gjort! Gudars vad fin den var! 🙂

  Reply
 • Hållar med alla ovan, läppstiftet var superfint! Synd att du inte vet var det kommer ifrån.

  Reply