Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | March 18, 2014

Color correcting concealers

Isadoras nya concealers är jag måttligt sugen på att prova, ni har säkert sett dem i flera bloggar förut, och jag är sen som vanligt :)..
Men men, det är olika concealers för olika ändamål. Trötthet, rödhet eller bara “vanlig” concealer. Måste prova när jag kommer hem!

Någon som provat? hur är konsistensen?

Anti-dullnes finns HÄR

Anti-redness finns HÄR


8 kommentarer8 kommentarer om “Color correcting concealers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej linda! utför du ögonbrynsplock? har sparat ett tag nu just för att gå till någon som är super! hoppas på att jag kan boka nån tid hos dig om du nu gör sånt? om inte, vet du någon som är duktig på form? skulle vara jätte tacksam för svar. bor i örebro och kommer till sthlm i april/maj.

  hoppas du kan ge mig svar <3

  Reply
 • oj. såg att jag har kommenterat flera likadana. trodde inte dem kom med först :/ haha. kram 🙂

  Reply
 • Om du är måttligt på att prova något, så innebär det att du inte alls är särskilt sugen på att prova det. Bara så att du vet. 🙂

  Reply
 • Ordet bara slank förbi i farten antar jag 😉 jag ÄR väldigt sugen på att prova dem!

  Reply
 • Hur använder man "anti dull"? alltså vart? i hela ansiktet? under ögonen? haha

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag har provat den med anti-redness och tycker den funkar jättebra! Den är väldigt krämig och lättarbetad. Den enda färg jag inte tycker om med den är highlightern. Den är alldeles för glittrig, så råkar man få utanför där man vill så försvinner det liksom inte. Men 4,5/5 poäng får den av mig! 🙂

  Reply
 • Jag har Anti-Redness och tycker den är super. De är krämiga och fungerar utmärkt för mig, klarar mig inte utan en grön Corrector 🙂

  Reply
 • Har provat Neutral och den gav inte mig några bra resultat, täcker ingenting och det blir mest ''klumpigt'' efter ett tag. (har skrivit ett inlägg om det.) 🙂

  Reply