Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | March 24, 2014

Linda gillar: Aloha

Viva la diva är ett budgetmärke som faktiskt har en hel del fina grejer! Bland annat deras läppstift är helt fantastiska.
Hittade även denna rougen jag fastnade lite extra för! Aloha heter den och går att bygga från bara en liten hint av färg till lite mer färg till kvällsmakeupen.
Aloha är helt matt och passar bra även till en mogen hy med linjer och rynkor.

/Viva la diva actually have a lot of nice things! I love the lipsticks, and look at this blush! It’s amazing!


7 kommentarer7 kommentarer om “Linda gillar: Aloha”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Neej! Har du godkänt "take-over annonser". Usch! Jag vet att de betalar bra men fy vad tråkigt när det lägger sig över allt annat. 🙁

  Reply
 • Hej!
  Nej det har jag inte gjort. Jag tar inga annonspengar överhuvudtaget. De annonser som dyker upp finns hos alla Stureplans bloggar och det är inte jag som styr över dem.
  Jag har heller aldrig sett annonsen du pratar om?

  Reply
 • Hur får man produkter från dessa budgetmärken att verkligen stanna? Upplever att de försvinner väldigt fort, även med primer osv, vilket är lite tråkigt med tanke på att det ibland faktiskt finns väldigt fina produkter 🙂

  Reply
 • Gud, så skjønt!

  Reply
 • Den där färgen var riktigt fin!

  Reply
 • Hej Linda jag är nog en utav många som inspirerats just utav dig .. jag har alltid tyckt om smink men efter jag hittade dig så är jag fast jag är helt galen i smink och älskar o sminka andra. Jag har dock inte pengarna till en utbildning och därför så sökte jag till tävlingen gör om din vän som makeupstore håller i.. så nu till min fråga behöver massa likes på instagram för o kunna ta hem detta behöver jag hjälp med o sprida bilden så jag undrar om du möjligt vis skulle kunna hjälpa mig o förverkliga min dröm om o få en utbildning. skulle jag bli hälften så duktig som du är idag så skulle jag vara glad Tack på förhand kramar isabella

  Reply
 • Jag har den där!:]

  Reply