Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | March 25, 2014

Purple bride

En gammal brudmake jag gjorde för längesedan, därav lite kass bildkvalité. men jag gillar verkligen denna make! Det intensivt lila till hennes ögon, och det kontrastgröna glittret är pricken över i!


3 kommentarer3 kommentarer om “Purple bride”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Först vill jag säga att jag följt din blogg i år och tycker du är fantastiskt duktig!! Jag ska ha bal nu i vår och undrar vad för slags sminkning man kan göra till en gammaldags rosa klänning. Tänkte mig med lite glitter om du ville visa lite förslag. 🙂

  Reply
 • Hej, tack för en inspirerande blogg! Jag har tänkt att sminka mig själv på min kommande bröllopsdag. Jag är van vid att sminka mig men är dock hyfsat ny på lösfransar. Har tidigare använt singelfransar med ardells lim som har hållit superbra. Men när det gäller hela fransar har jag noll koll på vilket kom som är bäst.. :/ Det ska ju ändå helst sitta en hel (bröllops)dag. Har testat Duo nu ett par gånger, men finns det något bättre alternativ enligt dig? Annars kanske det bara är att öva öva öva! 🙂 Hade varit jättetacksam om du har något bra tips! 🙂 Ha det fint!

  Reply
 • Jäklar så läckert 🙂 tycker det är så mycket snyggare med en sådan här brudsminkning än en "vanlig" i skura färger

  Reply