Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | March 27, 2014

Lash extensions & Outfit

Hade lite egentid igår så jag gick och fick för mig att göra fransförlängning nu när jag ändå är på semester och inte sminkar mig 🙂 Det blev himla fint och gick på ca 120 svenska kronor. Fransarna sitter 2-3 veckor sen börjar man tappa dem med sina egna fransar (som har en livslängd på ca 30 dagar) eller så kan man gå och ta bort dem på salong.
När man har fransförlängning ska man undvika produkter med olja som kan lösa upp limmet. Så inga oljebaserade eyeliners eller borttagningar nu. Och mascara behövs inte 🙂
Man ska heller inte gnugga när man tar bort annat smink vilket gör fransförlängning till en ganska omständig grej för mig som sminkbloggar.. som gnuggar av smink varje dag! men men, tänkte testa en gång nu och se hur det är. Så får vi se vad jag tycker!

På övre bilderna har jag shorts från Bikbok, topp från H&M, halsbandet är gammalt, och väskan är från en affär jag inte minns namnet på.


9 kommentarer9 kommentarer om “Lash extensions & Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygga ben 🙂 Härligt det ser ut med sommarkläder!

  Reply
 • När jag hade fransförlängning var jag väldigt nöjd och kände mig fin, men allteftersom fransarna trillade av kändes det bara konstigt och fult (ojämnt) vilket gjorde att jag ville ha mascara för att jämna ut det lite. Och så är man ju tvungen att tvätta bort mascara från ögonen vilket slet så in i helvete på fransarna… När jag tappat alla hade jag hälften så långa fransar som jag brukade ha naturligt, det såg lite kul ut, haha!
  När jag har råd att fylla på var tredje vecka kommer jag göra förlängning igen, för det är både fint och skönt, men annars är det mest omständigt tycker jag.

  Reply
 • Så snyggt!

  Reply
 • Hej gör också fransar då och då, och undrar om du har något bra tips på en bra ögonmakeup remover för vattenfast smink som inte innehåller olja. Är ju så svårt när man är bortskämd med de som innehåller olja !
  Tack för en bra blogg och hoppas du har de skönt på semestern :))

  Reply
 • Fint resultat! Hur funkar det med ögonfransböjare? 🙂

  Reply
 • Tränar du? Du har jättesnygg kropp!

  Reply
 • Gjorde du dem i Thailand? =)

  Reply
 • 120kr!!???? virkelig!? Damn! I Danmark koster extensions på vipper 1000kr!!

  Reply
 • Vilken längd har du på din fransförläning? är själv sugen på att göra de nämnligen! Tacksam för svar!:)

  Reply