Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

7 kommentarer om “Vamp”

  Hej Linda! Inte för att det här har med inlägget att göra men du har inte möjligtvis gjort en plåtning med en mörk tjej där hon har ögonbryn + läppar målade vita? Tycker att tjejen som ligger bredvid henne med svarta läppar + ögonbryn liknar dig sjukt mycket och undrar om det faktiskt kan vara så att det ÄR du? haha bilden har fått sjukt mycket uppmärksamhet och cirkulerar runt på nätet ifall du undrar 🙂 kram!

  Reply

  Hej! Det stämmer! Det var jättelängesen vi gjorde den plåtningen.. Lite yin och yang 🙂 länka gärna! Jag har själv inte sett nånting nämligen!

  Reply

  Hej Linda! Snyggt! vet du möjligen eller kan ta reda på vart klänningen kmr ifrån??? Tack för fantastisk inspiration!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här