Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:12 | March 31, 2014

Den här fröken behöver sova..


Jag har varit vaken i över ett dygn nu.. Sov inte på hela resan hem, och är fortfarande vaken.. är så trött så jag mår illa och jag har haft saker i görningen hela dagen.
Jag tror jag loggar ut för idag och går och lägger mig, sen upp tidigt imorgon för jobb! Blir en cool plåtning hela dagen lång

Känner mig förövrigt lite som en bajskorv i ansiktet..  eftersom jag är solbränd, och jag blir så gul i tonen när jag blir brun, lite som att jag använt lite för mycket BUS. går inte att sminka på än..

Och just nu vill jag verkligen bara sova.
Bloggen har också varit lite tråkig och enformig under resan kan jag tycka, men efter imorgon kommer jag tillbaka med full kraft! Samlat massor av inspo 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Den här fröken behöver sova..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygg är du i alla fall!

  Reply
 • Välkommen hem till Sverige och sommartid! 🙂 Vad är det för skugga du har på bilden? Det var sjukt snyggt!

  Reply
 • Hoppas du haft en härlig semester! Tycker du uppdaterat bra, inte alls fel att inte blogga på samma sätt som vanligt när du är ute och reser! 🙂

  Reply
 • Jättesnygg sminkning! Vilka ögonskuggor har du använt?

  Reply
 • Jag tycker du har gjort ett superbra jobb med bloggen under din semester, himla duktigt och snällt att ha fixat så mycket till oss läsare! Hoppas du kunnat njuta och känna dig lite ledig också 🙂 Hoppas du kan sova och välkommen tillbaka 😀

  Reply
 • Hej!

  Jag är 24 år och drömmer att bli en M.U.A. Känner dock att jag skulle vilja veta hur allting går till i branchen och lära mig mer av proffs som du! Älskar alla dina sminkningar, kreativa, vågade och skickligt gjorda. Jag bor i uppsala , så kan pendla till stockholm då och då. Min fråga är alltså om du skulle kunna tänka dig att ha en praktikant/assistent under en liten tid? Skulle vara en dröm! Mailia mig isf.

  Mvh

  Maria Wendel-Hansen

  Reply
 • You're my inspiration. <3

  http://zenissya.blogspot.com.es/

  Reply
 • Suverän sminkning! Älskar både ögonskuggan och läppar. Vad har du använt? 🙂
  Och hur har du målat din eyeliner?

  Reply
 • Gå och lägg dig, kvinna! Du har så höga krav på dig själv. Bloggen har varit superbra även under resan. Tror även alla smarta sim läser din blogg hafe förstått om du helt tagit semester under resan. Fan, du är så duktig!

  Reply
 • Bajskorv? Tror jag inte en sekund på utan jag tror du ser jättefräsch ut med solbrännan!

  Reply
 • Hej Linda!
  Du är så jäkla duktig! Det är snart dags för bal. Du hade inte velat visa lite olika sminkningar som passar till det? Typ färgkombination till olika klänningar? Hade varit jätteintressant och kan definitivt behöva lite inspiration. Kram

  Reply
 • Bajskorv sa du vah??!! Bajskorv för att du är solbränd/brun? Det märks väldigt tydligt att du inte kan se några olikheter mellan en "bajskorv" och en människa som är färgad. SKAM på dig.

  Reply
 • Käften på dig med ditt skittsnack om att folk är rasister för minsta lilla.

  Reply