Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:04 | March 31, 2014

Synthesized musk

Jag tok-älskar doften Synthesized Musk från Malin+Goetz! En av mina nya favoritdofter
Musk-doft är en av mina favoriter sedan jag för första gången upptäckte parfym på konsum (Alyssa Ashleys Musk-olja), så denna påminner mig lite om barndomens musk-minnen, plus att den doftar lite lite tant, vilket jag gillar!
Doftnoter: Citron, palma rosa, patchouli och mysk.
Den är unisex, vilket gör att den funkar på både killar och tjejer, och så känns den inte så “parfymig” utan blir mer en varm och sensuell doft på huden.

Malin+Goetz dofter kan blandas med varandra på huden för en personligare doft.
Dock gillar jag mest denna och har inte testat att blanda med några fler.


2 kommentarer2 kommentarer om “Synthesized musk”

    Haha! Även min första parfym var en musk. Det var mååånga år sedan. Kanske dags att återvända till muskträsket. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här