Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 1, 2014

Videotutorial – Att sätta fast lösögonfransar


2 kommentarer2 kommentarer om “Videotutorial – Att sätta fast lösögonfransar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har sedan en tid provat att använda lösögonfransar lite då och då.Vid några tillfällen har känslan dock varit att mina egna fransar blivit glesare alt kortare. Jag har använt limmet Duo och försiktigt dragit bort fransarna när jag tagit bort dom. Har du upplevt detta? Hur tar du bort dina lösfransar?

    Reply
  • Jag kan inte se vissa av dina videos från min iPad, går det att lösa på nåt sätt?

    Reply