Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | April 2, 2014

Alwasys the same face you say?

Här har ni min gula fejja..! Allt smink blir i stort sett grått på en såhär gul hy, puder ska vi inte snacka om..min hy är dessutom fläckigt solbränd vilket gör att jag ser smutsig ut, det ser som sagt mest ut som om jag använt för mycket brun utan sol.. haha
Ska strax spela in lite tutorials nu, om hur man kan sminka och behålla en snygg bränna.


8 kommentarer8 kommentarer om “Alwasys the same face you say?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag är jätte sugen på att förlänga fransarna till sommaren, jag undrar om det funkar trots att man badar osv.??

  Reply
 • Jag är också gul som dig i hyn och ser typ grå ut när jag sminket mig. Har ändå använt smink med gula varma toner. Vad använder du för smink?

  Reply
 • Vad är det för läppglans du använder här? 🙂

  Reply
 • Åh, har också Monoi. Kan inte tröttna. Så himla god! Det är så roligt, för varje dag jag använder den så tänker jag "Ååååh! Utlandsresor! Ta mig tillbaka!", och att börja dagen med fina minnen är ju inte fel 🙂

  Reply
 • Men lägg ner, du ser überfräsch ut med lite färg! Jag må vara ett fan av färg, men jag ser inte att du ser vare sig grå eller gul ut?

  Reply
 • så fin du är 🙂 en riktigt bra förebild!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag undrar vad du använder för kamera?
  Jag ska åka utomlands i ett år och vill ha en bra kamera då jag kommer att börja blogga en heldel därborta.
  Skulle verkligen uppskatta svar då jag ser att din kamera tar helt perfekta bilder, eller om du använder något program för att redigera får du gärna skriva det också!
  Xoxo

  Reply
 • Så jävla snygg det är helt sjukt! Keep up with the good work, <3 / från ett troget fan

  Reply