Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 2, 2014

Todays look – jetlag

Alltså, vilken plåtning igår! sååå najs!
Blev lite putt dock när jag insåg att jag hade dubbelbokat och skulle åkt till studion vid 17 för att spela in tutorial.. helt förvirrad nu.. Jag glömmer ALDRIG saker! blir så arg på mig själv. 🙁
Jag var iallafall hemma runt 19 och tänkte att jag skulle göra en makeup och spela in en egen film här hemma, men så somnar jag och vaknar vid 22 när Linus kommer hem.. Det går bra det här.. Jag hatar, och tycker det är så töntigt när folk klagar på jetlag.. men alltså. det är SÅÅ obehagligt!! jag har varit så trött, huvudet funkar liksom inte alls, och så mår man illa. Jag har typ gått på autopilot sen jag kom hem.


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look – jetlag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här