Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:20 | April 5, 2014

Linda tipsar: Yves Rocher Youthful Glow foundation

Jag tycker denna foundationen är helt perfekt om man bara vill jämna ut huden och få en jämn, fin ton.
Man kan ändå skymta hudens egna ton under vilket jag gillar.
Den ger lyster som utlovat och jag tycker den håller bra hela dagen.
Jag personligen skulle inte använda denna på en person med fet hy då den är oljebaserad. men vill man ha glöd och glow, så är det bara att köra på 🙂

Färgen jag har är Beige 200, som är gul i tonen och något ljus för mig just nu, men ett par skrubbar till så passar den nog bra.

Det är ett bra pris på 149kr också.

/I really like Youthful glow foundation from Yves Rocher! It gives a nice glow to the skin, and have a natural coverage.
I like that you can see the skin through the makeup.
I wouldn’t use this on oily skin as it is oil based. But if you want a nice glow, go for it 🙂

I wear Youthful glow foundation in Beige 200, with a yellow tone.


8 kommentarer8 kommentarer om “Linda tipsar: Yves Rocher Youthful Glow foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Skulle du kunna göra ett inlägg eller en video om din industrial piercing? Jag funderar på att göra en och skulle gärna vilja veta lite mer om det:) Om du haft problem med den (keloids m.m), hur du sköter den och om det gjorde ont när du tog den. Grym blogg btw! Tack på förhand!!

  Reply
 • Hej!
  Skulle gärna vilja veta vart man kan köpa denna, butik? nätet? Är väldigt ljus i huden, rödlätt och fräkning…finns den i så ljus färg?
  KRAM

  Reply
 • Köp här på Yves Rocher's hemsida: http://www.yves-rocher.se/, finns en hel del nyanser att välja mellan 🙂 De har också fysiska butiker, leta upp din närmsta här: http://storelocator.yves-rocher.com/sv/europe/sweden/

  Reply
 • Hej Linda, skulle gärna vilja ha lite tips på bra foundation till ungdomar med acne. Något som täcker bra m.m kram

  Reply
 • Hej! Jag skulle jättegärna vilja veta vart du hittat din lilla septumring. Jag har letat massor men hittar inte så diskreta.

  Reply
 • Hej! köpte den i thailand.. det är ett vanligt örhänge tror jag..

  Reply
 • Hej Linda! Skulle gärna vilja ha tips på vilka flytande foundations som passar en fetare hy…! Tack!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har problem med att hitta en foundation som passar mig under våren och sommaren, då min hud blir ganska fet. Jag använder http://www.yves-rocher.se/control/makeup/foundation/foundation-2/?cmSrc=Category under höst och vinter och den funkar jätte bra då, men nu är den på tok för fet. Har du tips på bra foundations för fet och väldigt ljus hy?

  Reply