Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 5, 2014

Todays look – SBCA

Såhär såg jag ut på SBCA i torsdags. Väldigt soft makeup med mina nya favoritfransar “Siren” från House of lashes
Linserna jag har på mig köpte jag på en köpcenter i Thailand för 20 spänn och jag ÅNGRAR GROVT att jag inte köpte fler par! ska se om de går att beställa någonstans. De är liksom bara gråa (och blir ljusblå på mina ögon), och ser supernaturliga ut.

Idag jobbar jag med en musikvideo hela dagen. Men har inlägg klara till er hela dagen 🙂
Vi ses imorgon!

Jag har använt/I’ve used

NYS HD eyeshadow base
Den rödbruna är från MAC, men jag har hjärnsläpp och kommer inte på vad den heter, och jag har lyckats slarva bort den
MAC Pigment Tan
Glominerals glo precison eyepencil peach
House of lashes “Siren”
MUS Cake eyeliner black

Läppar/lips
Pür minerals Lip gloss stick Coralline

Kinder/cheeks
NARS blush Boys don’t cry
MAC Mineralize skinfinish Adored


12 kommentarer12 kommentarer om “Todays look – SBCA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Typiskt att du har lyckats slarva bort skuggan:( Den var riktigt snygg! OM du skulle hitta den, kan du lägga upp vad den heter i så fall?
  Undrar också var du har hittad den läckra tröjan du har? Ha det super

  Reply
 • Varför jobbar du så hårt med att ha ett litet mellanrum mellan läpparna?
  Kan du inte bara slappna av och ha stängd mun?

  Reply
 • Just för att när jag slappnar av så blir det ett mellanrum mellan mina läppar 🙂

  Reply
 • Är det verkligen säkert för ögonen att ha såpass billiga linser i då? 🙁 Min bästavän är från Thailand och hon fick problem med ögonen efter att haft på sig billiga linser (och då var de ändå dyrare än dina. Jag säger inte att kvalitén ligger i priset, men det kan verkligen vara skillnad med tanke på produktions kostnaden samt materialets kvalitét). Visst, de kanske är snygga, men det bästa du kan göra är att ändå gå till en optiker och köpa.

  Sjukt snygg sminkning som vanligt dock!!

  Reply
 • Det är klart det är en risk man tar.. Självklart. Har varit linsbärare i 9 år 🙂

  Reply
 • Den rödbruna skuggan ser nästan ut att vara AMOROUS ALLOY från mac, kan det vara den? 🙂

  Reply
 • Tack Sanna!! Det är den! 🙂

  Reply
 • Fransar på ebay,10 par för 10 kr 😀

  Reply
 • Hej Linda!
  Fantastisk blogg fylld med inspiration.Du har en otrolig talang och dessutom väldigt vacker att titta på.
  Blev nyfiken på var blusen du har på dig kommer ifrån, den ser ser så fin ut.Kram Lollo

  Reply
 • Hej hej! Har sett att du vart runt och på koh samui, och såg att du skrev att du köpt dom i Thailand , jag är där nu och undrar om du inte möjligen har köpt linserna här på ön? I så fall vart? Då måste ja dit å kika. Tack för en fantastiskt bra blogg!

  Reply
 • Hi Linda, LOVE you hair style here! Did you do it yourself? If so, mind doing a tutorial on it?
  Thank you!! 🙂

  Reply
 • Så fin!!!!! Vad är det för fin tröja du har?:)

  Reply