Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:06 | April 6, 2014

Badrumsfint

Fint i badrummet har jag nu.
Älskar att Sachajuan har så stilrena och enkla förpackningar, det får dem att se lyxiga ut.
Dessa kroppsrengöringar är framtagna av något som heter Earth Silk Technology som verkar lugnande och återfuktande mot huden.

Spicy citrus finns HÄR, 125:-
Shiny Citrus finns HÄR, 119:-
Ginger flower finns HÄR, 120:-


4 kommentarer4 kommentarer om “Badrumsfint”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Vad är skillnaden mellan alla deodoranter och vilken är bäst ?
  Dvs. Roll on, spray och stick.

  Reply
 • Hej Linda, jag har för mig att du för många år sen sparade ut dina ögonbryn i nåra veckor dör du inte plockade dem eller någonting. Jag ha letat efter bilder för jag är sugen på att själv göra det och undrar om du kanlägga upp bilderna en gång igen, så jag och om det är nåra fler som är sugna kan se dem. 🙂

  Reply
 • Åh!! Sachajuan är min nya favorit. Älskar duschkrämerna men du måste testa deras Schampo och balsam också om du inte redan gjort det. Mitt hår blir underbart av deras produkter. Stylingprodukterna är också grymma.

  Reply
 • Älskar deras stilrena förpackningar!

  Reply