Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | April 7, 2014

Tummen ner för..

.. Weledas Wild rose deodorant.

Jag tänkte att, shit vilken bra grej.. aluminiumfri deo, som spray dessutom! Superhygieniskt och bra.
Men när jag sprayade på den så brände den som eld i mina armhålor, jag var tvungen att tvätta bort den. plus att den har en stark rosdoft (gillar inte när deo doftar starkt) Om man svettas med starkt parfymerad deo tycker jag det blir mer som “Hej här kommer jag och försöker dölja min svettdoft med min deo” vilket man oftast själv VET inte fungerar.. och vilket oftast doftar mer än svetten själv.

Det blir tummen ner tyvärr.

Deon kostar 139kr och för 30ml

/I don’t really like this deodorant.. It burned like fire in my armpits, and have a very strong scent of rose, wich I don’t like.


10 kommentarer10 kommentarer om “Tummen ner för..”

  Hej Linda! Jag har ett litet problem.. Jag har jätte långa och fina ögonfransar men när jag böjer dom så blir dom spikraka, det hjälper inte ens med mascara. Har du något tips på vad jag ska göra?

  Reply

  Haha såg nu att jag formulerade lite fel.. Jag böjer mina fransar och dom blir böjda ett tag, typ nån minut men sen blir dom spikraka igen.. 😛

  Reply

  Jag har en bekant som också har långa (och oh, så vackra) fransar, hon har provat att permanenta sina fransar. Har för mig att hon använde Depends. Hon tyckte det fungerade toppen! 🙂 Kanske något som är värt att kolla upp?

  Reply

  Vet du var man kan få tag i NARS produkter i Sverige eller Norge? (:

  Reply

  De finns att köpa på Sephora! Har butik i Stockholm och Malmö 🙂

  Reply

  Hej Linda!
  Chansar på att du ser detta om jag väljer senaste inlägget. 😉
  Jag står ofta och petar på läppstift, pennor osv men jag vågar inte prova. Jag tänker på alla andra som har geggat runt på läpparna! Du vet så mycket, vågar man testa om man tex tar en servett och torkar av före? Vet inte hur många läppisar jag har som inte är rätt färg.

  Reply

  Om du vill ha en deo som funkar och är fri från aluminium, som inte har testats på djur och är veganskt så kan du köpa den på ICA maxi!:) den heter "nordic birch cream deo". Vet tyvärr inte om den är fri från palmolja.

  Den doftar citron, torkar in snabbt och du slipper lukta svett! Tummen upp!!:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här