Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:10 | April 8, 2014

Nytt besök hos Lena och ny hudvårdsrutin

Var hos Lena idag igen och skulle göra ytterligare en nålning (ni kan läsa om dermapen i DETTA inlägg), men min hud var i sån obalans nu efter semestern, så det blev inte så eftersom jag hade så mycket bakterier i huden.. Hon jobbade då istället med syror för att neutralisera huden igen.
och jag förstår inte hur den kvinnan gör, men jag kom dit med ett antal röda, fula “solkrämsfinnar” i ansiktet, och när jag gick, så var alla rodnader borta och huden var såå fin.. Hon är fan superwoman på riktigt.. fast det gör ont, det gör det.
Hon frös dessutom bort en leverfläck jag har på kinden med en ny metod man börjat använda. (läkare vill inte ta bort den eftersom den inte är farlig, utan jag vill bara ta bort den kosmetiskt eftersom den ser ut som en stor finne)

Blev också rekommenderad nya krämer för just min hud och ska nu testa dag och nattkräm från Beauté Pacifique, och en extra fuktgivande kräm från Image. Har någon testat dessa krämer? Vet att min kära mor använder någon av dessa, så då slipper jag ta med mig när jag är och hälsar på hemma i Sölvesborg , höhö 😉

Sedan jag började gå till Lena tycker jag att hud är viktigare,  roligare och mer intressant än någonsin!

Tycker ni att min hudresa är intressant att läsa om förresten?

Är  ni intresserade av att gå till Lena så finns hon på YOU här i Stockholm


19 kommentarer19 kommentarer om “Nytt besök hos Lena och ny hudvårdsrutin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Själv tycker jag att det är intressant så fortsätt gärna skriva om det 🙂 Hör väl lite till sminkdelen också eftersom huden är ens bas som man utgår ifrån.

  Reply
 • Jag tycker det ar jatteintressant att lasa om hudvard, speciellt den som man far pa salong som tex syror, microdermabrasion och laser. Vore toppern om du kunde visa fore och efter bilder pa leverflacken hon fros bort! Jag har sjalv en som ar ganska stor, orfarligt men irriterande skonhetsmassigt… Jag undrar just hur det blir med arr efterat.

  Reply
 • Nästa gång du går dit, kan du inte ta en osminkad före och efterbild? 🙂

  Reply
 • Joo jag glömde det denna gången, hade ingen kamera med mig

  Reply
 • Ja, fortsätt med det 🙂 Blir inspirerad att testa nya saker och så är det kul att se vad du tycker

  Reply
 • Ja det är jätte intressant, skriv mer! 😀

  Reply
 • tkr det är mkt intressant! Längtar tills jag får bukt med mina eksem i ansiktet och kan få en fin hy!

  Reply
 • Jag har testat Beauty Pacifique. Nattkrämen är grym! Den känns verkligen återfuktande samtidigt som man känner att den är aktiv och gör huden fräsch.

  Reply
 • Beaute Pacifique er ok, men jeg foretrækker Paula's Choice, for de bruger retinol fremfor retinyl palmitate. Retinol optages lettere i huden. Forstår ikke hvorfor Beaute Pacifique holder fast i retinyl palmitate.

  Reply
 • jag tycker det är superintressant med hudvård och de här inläggen är jätteroliga. själv hade jag mer än gärna lagt ner både mer tid och pengar på min hudvård så jag kan få något som verkligen passar min hud men som fattig student är det inte de lättaste att få ihop pengarna. men nu kan jag ju följa din "hudresa" och drömma om att det är jag som gör det istället, haha.

  Reply
 • JUUU och du får forsätta å bäretta om din hudvård!=)

  Reply
 • I drew a portrait of you, not sure if you saw it on Instagram or not. I hope you like it! It's in my latest photos here: http://instagram.com/wonderforest

  Reply
 • Jaaa det är ju super intressant:)

  Reply
 • Jag går också hos Lena och använder nattkrämen – DIVINE! Återfuktar som bara den och är skön och dryg.

  Reply
 • Gud va skönt att höra 🙂 jag har också hört att den är superdryg!

  Reply
 • Tycker att det är bland det bästa du delar med dig om på din blog faktiskt, dina sminkningar är fantastiska och du är en otrolig skönhet. Just därför är det befriande att få se "bakom kulisserna" och att du är en vanlig tjej som har problem som vi alla andra. Jag lider av liknande hudproblem som du har, har till och med den gulaktiga bleka huden som du alltid skriver om, är väl därför jag kommer tillbaka till dig varje dag – för att jag känner igen mig i dig! Du är inspirerande och kreativ, och jag uppskattar verkligen att du har mod att dela med dig av baksidorna också. Jag har en otrolig skamkänsla över min kassa hud, och jag skulle absolut inte vilja visa upp den som du gör! Kudos!

  Nåväl, jag är väl tveksam till denna behandling du verkar genomgå nu, jag tycker att när man provar någon ny kräm eller metod så upplever man ofta en period av förbättring. Hoppet stiger och man tror att lösningen äntligen är nådd. Sedan efter en månad så dyker finnarna upp igen, och så verkar det vara. Det har lett mig att börja fundera lite på om man löser något med att dona och fixa med ytan, och kanske är det något annat vi lider av? Det är ju allmänt känt att den mat vi köper idag innehåller massvis med onödiga ämnen, och framförallt hormoner. Vi kvinnor är ju känsliga för hormoner, och jag undrar inte om det ligger något bakom dessa hormoner.

  En annan sak, dessa ultradyra krämer känns också som en Long-con av högsta rang, företagen vill att vi ska bli beroende av produkter som knappast kommer att lösa några problem, jag har haft torr och fnasig stramande hud hela mitt liv och sökt efter den perfekta hudkrämen lika länge. Men har aldrig hittat någon, dyra produkter, billiga produkter. Inget har fungerat, tillslut har jag bara slutat att använda hudkräm. Jag tror att det är en bluff helt enkelt. Jag tror att det bara sabbar våran huds egna förmåga att tillföra fukt och framförallt syre. Dessa krämer täpper till oss och gör oss beroende av artificiell fukt. När man slutar upplever man en period av jätte torr hud, men den går över, och huden åldras nog inte snabbare utan kemikalier, snarare tvärtom om jag får spå.

  Ville bara dela med mig lite..
  /Maria

  Reply
 • Angående det sista stycket du skriver Maria om att hur vi blir beroende av krämer och att vår egen hud slutar producera eget talg/fukt tror jag kan stämma väldigt bra. Dessvärre tror jag att den största boven till uttorkning är att vi tvättar ansiktet för ofta eftersom vi måste tvätta av sminket vi bär = resulterar i att man måste tillföra artificiell fukt och fett med sin hudkräm för att få bättre balans och finare hy OCH JAG tror att mjukare hud är nyckeln till att huden inte åldras lika fort (förutom gener och spf).

  Reply
 • Måste bara kommentera fast jag aldrig brukar göra det, men hud är ett stort intresse ("problem") hos mig och därför tycker jag det här är så intressant. Och ja, jag har hela den serien som du nu köpt på dig, och jag måste även tipsa om de pads med acisalisylsyra (stavning?? Haha). Som jag upplevt det har vi lite liknande hy, och dessa "tvättar" jag ansiktet m på morgonen för att få bort allt fett som kommit under natten, och det har faktiskt gjort stor skillnad! Jag kommer inte på namnet på dem nu, förutom att det är färdigt blöta pads i en burk, men fråga Lena, hon rekommenderade dem till mig.. 🙂
  Kram!

  Reply
 • Allt låter jätte bra, och jag undrar ifall du eller Lena vet någon bra hudterapeut i Malmö som använder samma metod?

  Väldigt tacksam för svar! 🙂

  Reply