Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | April 9, 2014

Budgetfavorit: Läppstift


6 kommentarer6 kommentarer om “Budgetfavorit: Läppstift”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • It looks amazing! I love the color 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag skulle vilja fråga om din åsikt på de stora paletterna från eleven! Jag gillar att mixa olika och många färger men det är så dyrt att köpa varje färg separat. Så nu undrar jag, har du prövat dem? Hur är pigmentet samt hur sitter färgen? Är det värt pengarna(enligt dig)? Skulle verkligen uppskatta ett svar! ^^

  Reply
 • Hej Linda! Jag äger två av Viva La Divas läppstift (ett nude och ett mörkrött) men upplever att de sitter dåligt. Färgen blir ojämn efter ett tag och lägger sig i vecken på läpparna. Har du något knep på hur en får färgen att stanna på plats och jämn?

  Reply
 • Hej Elina, jag skulle rekommendera dig att testa Viva La Divas matta läppstift. De sitter som berget. /Caroline

  Reply
 • Vilken härlig färg!

  Reply
 • HÄRREGU villket VILL! HA! – begär jag fick ! Stunning!!!

  Reply