Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | April 9, 2014

Sommarskoj från Yves Rocher

Pressvecka = MASSOR av nya produktprover!
Här är några utav Yves Rochers nya stjärnskott, kolla vattenfasta krämskuggan liksom.. WOW, den är sååå pigmenterad
Och parfymen är helt amazing, ni MÅSTE dofta på den om ni gillar fräscha, “gröna” dofter
Älskar verkligen att ett budgetmärke som Yves Rocher kommer och slår många dyrare märken på fingrarna med så mycket bra grejer!


11 kommentarer11 kommentarer om “Sommarskoj från Yves Rocher”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fanns ögonskuggan i någon annan färg?:)

  Reply
 • Det här med krämskuggor verkar vara en fantastisk sak, färgerna blir så vackra! Men jag har inte riktigt förstått hur man använder dem, för mig lägger de sig som veck efter en stund, även då jag använder primer under. Är det bara så att de inte passar alla, eller har jag missat hur man ska göra när man lägger på dem? 🙂

  Reply
 • Wow, vilken fin krämskugga! 🙂

  Reply
 • Jag älskar deras parfymer och duschgeler men sminkväg så suger dom verkligen. Kommer aldrig köpa smink från dom igen 🙂

  Reply
 • När kommer sminktutorials upp igen? Saknar;)

  Reply
 • Ush jag tycker verkligen inte om dig- alls ! URS! Du tipsar ALLTID om bra produkter .. Och det svider så i min studentplånka när jag vet att det du tipsar om är bra och luktar gott och … Åh … Alla parfymer du tipsar om älskar jag, och dom passar på mig!? Jag som normalt brukar ha svårt P hitta dofter som passar mig har nu x antal efter jag börjat beställa hem dofter- bara sådär- efter tips från dig! Å nu en till!? Och från Yves rocher av alla förbannade ställe ! JAG ÄLSKAR DOM EFTER ATT DU TIPSADE OM DOM! …. Åh fan vad jobbigt … Du hemsk, så hemsk med mig …

  Reply
 • Fast jag vet inte om jag tycker att det är ett budgetmärke… Det är väl någon sorts mellanklass tycker jag. Finns dyrare märken, men det finns också en hel del billigare..

  Reply
 • Var kan jag finna krämskuggan? Hittar inte den på deras hemsida

  Reply
 • hade gärna sett en sminkning med lysterkrämen, den ser väldigt härlig ut 🙂 kanske ihop med läppgrejen? 😉

  Reply
 • Hej,

  Jag hittar inte den " Glow enhancer" för 119 kronor på hemsidan :(, gör någon det?

  Mvh Emma

  Reply
 • Dom har inte lanserats än, helt nytt så kommer på hemsidan snart och i butik om ca en månad 🙂

  Reply