Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 10, 2014

Todays look – Cuivre

Jag har använt/I’ve used
Yves Rocher Cream eyeshador 12h “Cuivre”
NYX Love in Paris Parisian Chic
Make up geek Liquid gold
MUS eyepencil Snowflake
MUS Eyepencil black
NYX Doll eyes mascara
House of lashes “Iconic”

Läppar/lips
Estee lauder lip gloss Vinyl Rose

Kinder/cheeks
Anastasia Contour kit
NARS blush Orgasm


18 kommentarer18 kommentarer om “Todays look – Cuivre”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Kan inte du lägga upp bilder på dom linserna du har (alla olika) och skriva vart du köpt dom och vad dom heter? Hade vart jätte snällt!!
  Kram!
  Ps. har läst din blogg dagligen ända sen MicroMiss 😉 haha 🙂

  Reply
 • Riktigt snygg sminkning!

  Reply
 • Gode gud vilken skönhet du är! Jättesnygg sminkning.

  Reply
 • Har du något tips på hur man får kajalen i vattenlinjen att hålla? efter någon timme så är det typ helt borta och hamnat i ögonvrån som en klump.. Är det frågan om en bra kajal eller är det helt enkelt så det blir i vattenlinjen?

  Reply
 • Åh vilken fin sminkning! Kan du inte lägga upp en tutorial på denna? 😀

  Reply
 • Fy fan vad snygg du är människa!!! Jäklar vilken sminkning.. Denna är jag nog inte ensam om att vilja ha en tutorial på!
  Följt din blogg i flera år och den blir bara bättre och bättre.

  Reply
 • Hej! Jätte snygg sminkning! Du är verkligen jätte inspirerande, så roliga och nytänkade sminkningar. Jag undrar om du skulle vilja skriva ett inlägg om bra "basic" saker som är bra att ha i sin sminksamling. Finns så otroligt mycket blir så svårt att veta vad man ska välja…

  Reply
 • Hej! Måste bara säga att du sminkar dig så sjukt fint!!!! (och inspirerande för den delen! 😉 haha )
  Men jag undrar en sak, eller ja, har önskemål om du kanske kan göra typ "Budget"- makeups? Jag sminkar mig inte ofta med ögonskugga så har bara några få hemma, skulle vara trevligt att se någon göra makeups med få ögonskuggor då de flesta (bloggare som jag läst förut) använder väldigt många! 🙂 Och så undrar jag om du har några tips på vad man borde ha för färger/nyanser som passar ens egna ögon bra (jag har t.ex. ljusblå/grå- ögon)? 🙂
  Kramar Bella

  Reply
 • Åhhhh så fint!!!! Kan inte du lägga upp en tutornas på denna underbara sminkning?

  Reply
 • Så otroligt fin sminkning verkligen! Älskar ögonfransarna.

  Reply
 • Hej
  Jag har följt din blogg i nästan 4 år nu! De är en del av min morgonrutin att vakna duscha borsta tänderna och läsa din blogg!! Jag älskar smink och vilka underverk den kan göra!!! Jag älskar alla dina sminkningar och brukar oftast pröva mig fram till dem!! Fortsätt med de goda arbetet!!!

  Reply
 • Du är så sjukt fin dör lite haha

  Reply
 • Men ååååhhhh herregud människa, vad vacker du är! Du passar så sjukt bra i bruna linser. Din blogg är beyond bra och inspirerande 🙂

  Reply
 • Åh vad snyggt, tack för inspirationen! 🙂

  Reply
 • Åh så fin sminkning!! Hade du inte kunnat göra en tutorial på denna?

  Reply
 • Hej Linda! Fullkomligt älskar din blogg och det hantverk du skapar! Blir så inspererad och glad varje gång jag besöker din blogg, undrar om du skulle kunna göra ett klipp på en liknande sminkning som i det här inlägget? Du har ju mycket fest och lite vardag. Men jag tycker att något sånt här passar varje dag och speciellt om du inte kan ha så mycket färg pga jobbet eller inte vill ha. Håller tummarna på att det dyker upp och tack för att du förbryllar mina dagar med så mycket tip och inspiration! Kram!

  Reply
 • du är så otroligt vacker!!!!

  Reply
 • This is the first time I'm writing to you in 2 years and I have to say that you're my favourite blogger ever! 🙂

  Reply