Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:42 | April 12, 2014

Äntligen – Makeuptutorial “Sunset”

Sorry för världens försening! Men det fick bli så i och med att jag var i Thailand. Sorry..


8 kommentarer8 kommentarer om “Äntligen – Makeuptutorial “Sunset””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • och som vanligt finns ingenstans att klicka för att se, det är bara vitt….:(

  Reply
 • Hej! Det går aldrig att öppna filmerna i mobilen. Kan du inte lägga in en länk till youtube så man kan titta på dem även i mobilen? 🙂 tack för en toppenblogg!

  Reply
 • Påminner lite om din "höstlövs- inspirerade" make up, som du gjorde en videotutorial på för ett antal år sedan. Undrar om det inte va en av dina första videos du gjorde? Älskade den videon o har säkert tittat på den tusen ggr.Denna är självklart jättevacker den med:) Du är verkligen superduktig på det du gör! Hoppas du fortsätter i måååååånga mååååånga år till❤ Eller helst av allt- aldrig slutar! Kram!

  Reply
 • Hej Linda , superbra blogg du har!
  Jag har en fråga:
  Jag har en mörkare hudton som liknar lite cappuccino färg ( svårt att förklara.) Men jag undrar om du kan tipsa om puder som finns i mörkare färger som inte kostar jättemycket .
  Ha en bra dag !

  Reply
 • Hej! det beror lite på vad du vill ha för puder? täckande? icke täckande? Jag tycker att Make up stores löspuder är fina (de som är transparenta) att ha över en foundation. Dem använder jag själv i jobb! 🙂 De ligger på 235kr tror jag men håller i en evighet.. vad gäller billigare märken så har jag inte provat så många. Men kolla Maybelline fit me i färgen Coconut? http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/maybelline-fit-me-puder.html vet inte om det är den färgen du söker 🙂

  Reply
 • Hejsan från Finland! 🙂 Undrar om du kunde göra en make som skulle passa till studentdimission? För att vara lite mer exakt på hurdan make, skulle jag vilja att den passar denna klänning: http://shop.nordstrom.com/s/jessica-simpson-floral-print-twill-fit-flare-dress/3651172?origin=category-personalizedsort&contextualcategoryid=0&fashionColor=&resultback=680&cm_sp=personalizedsort-_-browseresults-_-1_1_D och blåa ögon. Hade själv funderat på en blå kajal under nedre fransraden men tänkte fråga någon som är bättre på det här än jag! 🙂 Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej Linda! Det skulle vara jätte kul ifall du gjorde en video med alla dom borstarna du använder och vad du använder dom till, ska nämligen köpa nya och skulle vara roligt med lite tips. Btw du e Sjuuuuukt duktig och inspererande!:)

  Reply
 • Som måååånga andra som läser din blogg kan jag inte se filmer du lägger upp. Så sjukt frustrerande. Varför blir det så?

  Reply