Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | April 13, 2014

Todays look – I dare you to move, like today never happened

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
NYX love in paris Parisian chic
Glominerals glo presicion eyepencil black
MUS Cake eyeliner black
House of lashes “Siren”
NYX Doll eye waterproof mascara

Läppar/lips
Maybelline Babylips Pink Punch

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
NARS blush Orgasm


12 kommentarer12 kommentarer om “Todays look – I dare you to move, like today never happened”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så jäkla snyggt!! Kan du inte lägga upp en tutorial på den sotningen. Ska på en stor fest om 1,5 vecka och det här är min dröm-make till den.

  Reply
 • Här kommer en fråga som förmodligen inte har någon lösning 🙁 Men iaf! Försökte få till en mörk inramning av ögat, men kajal och skugga fäste inte alls i min yttre ögonvrå. Pennan bara gled över utan att lämna någon färg, skuggan hände det heller inget med. Resten av ögat och det andra ögat gick bra.
  Vad i hela friden kan det bero på och kan jag göra något åt det? Fyllde i med lite flytande eyeliner, men ögat började rinna så den rann bort på typ 2 minuter. Sminkar mig vanligtvis inte med svart på grund av att det blir en så tydlig lucka i yttre vrån, eftersom att inget fäster, men det är så trist att behöva avstå…

  Reply
 • Skulle hemsk gärna se en tutorial på denna 😀

  Reply
 • en sak jag skulle bli jätteglad om du kunde skriva lite om är att sminka ögon där man har väldigt lite eller knappt något alls av själva ögonlocket synligt när ögonen är öppna ("hooded eyes"). tack!

  Reply
 • Upp med arabiska tutorialen snart!! 😀

  Reply
 • Hej!
  Skulle du kunna visa någon lämplig sminkning för en student bal? Har blå ögon och ska han en turkos klänning med lite glitter upp till 🙂 vore jätte tacksam för svar då jag ska sminka mig själv men inte riktigt vet vad jag ska köra på för stil!
  Mvh Julia

  Reply
 • Hej! Var kommer dina runda örhängen ifrån?

  Reply
 • Hej! detta har egentligen inget med inlägget att göra men jag ville bara fråga hur du får till ditt läppstift så sjukt bra?
  för när jag använder läppstift så kan jag inte ha det " mellan" läpparna så när jag pratar så ser man den snygga randen mellan färgen o mina läppar, sen så efter typ 1-2 timmar så har mycket av färgen samlat sig just mellan läpparna och de ser nästan ut som att jag dregglar hahah okej nej inte riktigt men vet inte hur jag ska förklara med bättre ord

  Reply
 • Hej Linda!

  Vad har du för skimmer på kinderna? Det ser så upp piggande ut! 🙂

  Reply
 • Amazing! Looks soooo soft, perfect smokey eye

  Reply
 • Hej
  Har du testas märket flormar? hur är det i jämförelse med andra budget alternativ i så fall?

  Reply
 • Heej! Jag undrar varifrån du fått tag på ringen i näsan din? 🙂

  Reply