Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 14, 2014

Todays look – Studentinspiration!

Studentbaler och skolavslutningar stundar, därför kommer idag en fräsch stundentsminkning!
Tutorial kommer upp lite efter 14.00!

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyedshadow base
MUS MS Velvet
MUS ED Lollipop
NYX loose pearl eyeshadow Nude
MUS Cake eyeliner black
MUS Eyepencil Taupe
Glo minerals glo precision eyepencil Peach
House of lashes “Siren”

Kinder/cheeks
Anastasia Contour kit
NARS Blush Orgasm

Läppar/lips
Yves Rocher Grand Rouge “Rose Poudré”
Isadora Multi vitamin gloss Lychée


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look – Studentinspiration!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Tänkte börja med att säga att jag älskar din blogg!! Skitsnygga sminkningar och jag har fått många bra tips och idéer för mitt eget face :3 så tack! Lite off topic men jag undrar har du någonsin skrivit något om dina öron piercingar? För jag funderar på att skaffa några i brosket på kanten av öronen…vad det nu heter 😛 Och jag har läst en hel massa olika åsikter om att man inte ska ta med pistol etc. Så om du skulle ha tid och lust att skriva något om det så är iaf jag intresserad av det inlägget 🙂
  xx

  Reply
 • Gör alltid piercings hos en riktig piercare!

  Reply
 • Åh va bra!!!

  Reply
 • Linda ,dina foto bättre och bättre .På riktigt .Du är en pärla .

  Reply
 • Fint!
  Åh hade blivit så glad om du la upp något liknande om bröllopssminkning, vilka stilar som finns osv.
  Tack!

  Reply