Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | April 15, 2014

Japanese maple: En ny nude-favvo!

Var inom MAC på NK igår och hittade ett världsfint läppstift jag inte ens tittat åt förut.. varför kan man undra?
Läppstiftet heter Japanese Maple och har en ap-snygg typisk Linda-nude-färg.
Och cremesheen-läppstiften är dessutom mina favoriter 🙂

/Bought Lipstick Japanese maple from MAC yesterday. I love it!


7 kommentarer7 kommentarer om “Japanese maple: En ny nude-favvo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En av mina favoriter. MAC – japanese maple och pure zen. Too faced – Naked dolly och Make up store -Delight är mina favoriter för tillfället! 🙂

  Reply
 • Japanese Maple is my favorite lipstick ever!!! It's the perfect nude right?? 🙂

  Reply
 • Hej Linda, jag undrar om du vet om någon bra nude-färg med gul ton i?
  Jag har så väldigt pigmenterade läppar och de flesta nude-stift blir bara no show på mig.
  Tänker mig att gult i läppstift dämpar röda läppar, precis som i foundation?

  Reply
 • världens bästa blogg!! följer dig på instagram med, hade jätte gärna velat se en tutorial på sminkningen du gjorde till guldtuben, hade passat perfekt till min balklänning! 🙂 tack för en bra blogg och grymma sminkningar! 🙂

  Reply
 • Oj så snyggt! Riktigt sugen på det där vart jag!! 🙂

  Reply
 • Hej fina Linda! Jag är väldigt intresserad av hur det går med dina hudvårdsprodukter. Jag själv är närmare 30 och har alltid haft bekymmer med halvtaskig känslig hud. Jag införskaffade A-creme då du presenterade den och den är superbra, sen började jag använda exuviance när du tyckte att du fick bra resultat. Jag kan dock inte riktigt släppa min A-creme eftersom exuviance är ganska stark för min hud (började använda exuviance för känslig hud i december). Jag får alltid bäst resultat med min foundation om jag använder A-creme som fuktcreme, även om jag använder exuviance nattcreme för torr hud, har du nån aning om hur det kan bli så? Hur är det för dig med din hud?

  Reply
 • Hej Linda! Skulle inte du kunna göra en tutorial för puderfoundation? (Exempelvis id bare minerals)
  Hur man får det att inte se kakigt ut och hur man sätter på den på bästa sätt efter man tagit concealer (använder mus cover all mix).
  Skulle uppskatta det så mycket!! Kram

  Reply