Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | April 15, 2014

Nagellack som ändrar färg efter temperatur

Ni som följer mig på instagram @Lindahallbergs såg att jag la upp ett filmklipp i förrgår med ett nagellack som ändrade färg när jag doppade fingrarna i varmt vatten.

Lacket kommer, likaväl som spegellacket igår, från märket Layla.

Färgen i flaskan är mörkgrå(svart står det på den, men jag tycker den är mörkgrå), men är du varm om fingrarna så blir det ljusare. Jag har gått runt med ombre-naglar hela dagen eftersom fingertopparna är varma (och gör lacket ljust just där fingertopparna är) medan nagelspetsen inte får värme från fingertoppen och förblir mörkgrå. Så beroende på hur varm/kall du är har lacket olika utgångsfärg 🙂
Coolt va?

Kostar 99:- HÄR

/This awesome nail polish from Layla changes color depending on how warm/cold it is
If you’re warm, it will turn light grey, and if you are cold, it will stay dark grey


4 kommentarer4 kommentarer om “Nagellack som ändrar färg efter temperatur”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt! Såg att det stod inom parantes att nagellacket var för lösnaglar. Fungerar det lika bra utan tror du? 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag har följt dig några år nu och älskar dina sminkningar. Nu är de så att jag ska på 50tals fest i slutet på april och de skulle vara jätte kul om du kunde lägga ut något tips på hur man kan sminka sig och kanske någon frisyr. Jag ska ha en klänning som är mörkblå/lila med svarta prickar på 🙂 Skulle bli super glad om du ville ge mig de tipsen! Tack för att du är du och en kanon blogg!

  Reply
 • Undrade samma sak som Jennifer, tror du det funkar även om man inte har lösnaglar?

  Reply
 • Super fränt, vill ha men undrar samma sak jag med, hur blir det på naturliga naglar ? 🙂

  Reply