Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:22 | April 16, 2014

Todays look – Gwyneth

Jag har använt/I’ve used

NYX HD eyeshadow base
NYX love in paris Parisian chic
Palina Stardust Gwyneth
Glominerals glo presicion eyepencil black
MUS Cake eyeliner black
House of lashes “Siren”
NYX Doll eye waterproof mascara

Läppar/lips
Maybelline Babylips Peach Kiss

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
NARS blush Orgasm


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look – Gwyneth”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt! 🙂

  Reply
 • Hur gick det med ögonfransförlängningen du gjorde? Skulle gärna vilja ha en liten update om det 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Vad snygg du var på Guldtuben igår kväll. Skulle vara väldigt snällt om du kunde svara på var clutchen du bar kommer ifrån. Är nämligen ute efter en liknande till min studentbal. Kram!

  Reply
 • Hejsan! Tusen tack 🙂 Den köpte jag på Primark i London när jag var där senast. Men det finns säkert liknande någonstans 🙂

  Reply
 • Hejsan! Jag undrar om du kan komma med lite hårtips. Jag själv har en hög panna, så jag undrar vilken typ av längd på håret du tycker det passar bäst till. Just nu hat jag långt hår med jag har läst att om man har långt hår så ser det ut som att man får ännu mer avlångt huvud.
  Tack! Hoppas du har tid att svara. 🙂

  Reply