Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:54 | April 26, 2014

Videotutorial – Arabisk makeup


11 kommentarer11 kommentarer om “Videotutorial – Arabisk makeup”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är halvarab och för mig var detta verkligen ett uppskattat klipp 😀 Sjukt fint! Lärt mig så himla mycket av dig!

  Reply
 • vad kul att höra 🙂

  Reply
 • Snälla kan du inte göra en tutorial för hängande ögonlock

  Reply
 • Dina videos går inte att se från iphone. Värdelöst!

  Reply
 • Sån otrolig fin makeup Linda! Helt sjukt hur vackra dina ögon blev också 🙂

  Reply
 • Hej! Du borde kolla upp det här med att man inte kan se dina klipp från en iphone, det är riktigt trist.
  Har följt din block sedan långt tillbaka, då bloggen inte alls var JÄTTEstor, och jag måste bara säga att du är en sån otrolig inspirationskälla och jag är så tacksam att jag lärt mig så mycket av dig under alla dessa år!!!

  Reply
 • Jag vet att man inte kan det. Problemet är att koden man lägger in helt enkelt inte funkar på iphone. och använder jag en annan kod så kan man inte se någon film överhuvudtaget. Men jag ska ta och lägga in en länk till youtube!

  Reply
 • Jättejättejättejobbigt med musiken. Speciellt för mig som har nedsatt hörsel så blir allt bara en röra och det blir svårt att koncentrera sig både på videon och vad du säger. Trots att det går att använda subs så stör musiken alltför mycket. Annars jättebra tutorial!

  Reply
 • Så himla snyggt! Som vanligt 🙂 Just det här du säger med att man ska anpassa makeupen efter sina egna ögon tycker jag är jättesvårt. Speciellt eyelinervingen och när man ska sudda ögonskuggorna. Kan du inte göra ett inlägg med hur man kan anpassa det till olika ögonformer inklusive asiatiska ögon? 🙂

  Reply
 • Jag kan se från min iPhone 🙂 använder safari och det har aldrig varit några problem.. Tycker sminkningen var huuur fin som helst men det var lite jobbigt med musiken i bakgrunden, lite för högt så man hörde inte alltid vad du sa 🙁

  Reply
 • Åh så fint! 😀

  Reply