Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:11 | April 27, 2014

Todays look – Linköping

Igår var tant Linda ute och klubbade för första gången på typ ett år! Det var såå himla roligt, skönt att koppla av och släppa all stress för ett tag och bara dansa tills klubben stänger!
Träffade ju också en del av er ute! jättekul att ni kom fram och sa hej 🙂
Nu ska vi snart ner på stan och sätta oss i solen lite.
Det är så himla mysigt att vara i Linköping en helg, saknar faktiskt Linköping litegrann

Hann inte ta så mycket bilder på sminket igår eftersom jag var tvungen att stressa iväg till tåget, så dessa är de jag har.

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
MAC eyeshadow vainglorious (från disney-kollektionen)
BARE ESCENTUALS HIGH SHINE EYECOLOR Glisten
MUS Volume mascara
MUS Eyepencil black

Läppar/lips
MAC Lipstick Japanese Maple

Kinder/cheeks
NARS Blush Goulue
Anastasia contour kit

Fräknar/Freckles
Anastasia Brow Wiz Brunette


10 kommentarer10 kommentarer om “Todays look – Linköping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så duktig!
  Hur kan jag komma i kontakt med dig ifall jag vill boka tid för sminkning ?

  Reply
 • Hej! Du är extremt duktig Linda!
  Jag ska snart på bal och hade behövt lite inspiration till en fin balsminkning. Hade du kunnat lägga upp några förslag? Tack

  Reply
 • Jag har ett problem. Mina ögonlock är extremt oljiga, inga primers funkar. Jag har testat Lumenes eyeshadow base, Too Faced Shadow Insurance, ELF Mineral eyeshadow primer och MAC Paint Pot (tror det var alla). Har även provat med olika concealers under, t ex MAC pro longwear. Jag har provat att ha bara dem och sätta de med ett puder, inget funkar. Efter ca 4 timmar så är det enda spåret av ögonskugga ett tydligt sträck i globlinjen. Finns det något jag kan göra eller är det bara att acceptera att jag måste göra om hela sminkningen nästan inom några timmar? Är suuuupertacksam för svar!

  Reply
 • jag har samma problem. har testat massa olika primers. men köpte denna: http://www.kicks.se/anastasia/makeup/oumlgon-c124/beauty-genius-waterproofing-gel–p36174?ticket=L3NlYXJjaF9wYWdlL3Byb2R1Y3RzZWFyY2g7Iztwcm9kdWN0X2tleTs4NjM1NzI2NjsjOw

  och än så länge är jag väldigt nöjd för den funkar faktiskt. lite svårare att sudda ut, tar några försök innan man får in rätta tekniken. men är det ända som funkat på mina ögonlock! 🙂

  Reply
 • Hej linda!
  Hade varit oerhört tacksam om du hade kunnat tipsa om en bra after sun till ansiktet … Har googlat som en galning och hittar inga med recensioner … Har du något tips så hade min hy varit evigt tacksam 🙂
  Kram, Emma

  Reply
 • Hej! Vart nånstans har du köpt din piercingring? Är ringen för septum eller? Har precis piercat mig och ska byta t en mindre å slät ring sen, därför jag frågar 🙂

  Reply
 • it's wonderful! Please, video tutorial, Linda!

  Reply
 • älskar denna look på dig! så snyggt!

  Reply
 • Hej Linda

  Vad använder du för att fylla i dina ögonbryn, anastasia brow wiz?

  Tacksam för svar, ha det TOPP 🙂

  Reply
 • Åh typ den perfekta partysminkningen! Jag har försökt flera gånger nu men inte fått till likadant, kan du inte snälla söta göra en tutorial till denna? Lovar att många skulle uppskatta det! Kram!

  Reply