Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 28, 2014

Bal/bröllopsinspo!

Nu ska jag och Rami filma lite videos till en ny miniprogramserie till Youtubekanalen 🙂
Så här kommer lite inspo från förra året till bröllop och bal eftersom jag inte hinner sminka mig innan

Jag har använt/I’ve used
MUS eyeprimer tinted
MAC Eyeshadow Brun
MAC Eyeshadow Wedge
MAC Eyeshadow Blanc type
MUS Wonder powder Sinai
MUS Eyepencil chocolate cheescake
Lancôme Hypnôse star mascara
Ardell lashes 116

Kinder/cheeks
MAC Blush Spring sheen
MAC Blush Well dressed

Läppar/lips
Ett eget /Her own


10 kommentarer10 kommentarer om “Bal/bröllopsinspo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt! Väntar med spänning! Lycka till! 🙂

  Reply
 • So beautiful! Linda, you are great MUA. Video tutorial of this make up will be very useful!

  Reply
 • Åh vad fint! 😀

  Reply
 • Super fint!

  Linda, du har ju visat flera gånger hur du gör dina ögonbryn. Och du har väl testat en del serum också? Men jag undrar om du faktiskt har tjockare bryn nu över huvudtaget eller om det är jag som inbillar mig? Eller har du bara låtit dom växa ut mer? Mina är så himla glesa, skit tråkigt 🙁 Har du några tips förutom att fylla i? Kram!

  Reply
 • Älskar ardells lösfransar! 🙂

  Reply
 • Snyyyygg sminkning!

  Reply
 • Snygga ögonbryn!

  Reply
 • snälla, kan inte du göra en tutorial på den här makeupen? eller någon annan makeup som är lagom diskret men ändå passar bra inför studentbal och liknande? skulle verkligen uppskattas av mig och förmodligen många fler!

  Reply
 • Hur kontaktar man Linda för bokningar?

  Reply
 • Hej! Jag tar tyvärr inga privata bokningar just nu. Kram

  Reply