Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | April 28, 2014

Gammal favorit åter på topplistan

NYX black label lipstick var för ett tag sedan en av min absoluta favoritläppstift.
Nu har jag plockat fram Citrine igen och jag vill typ använda det heeeelatiden! Gud vad jag älskar denna orangeröda färg som dessutom är högpigenterad, krämig och doftar fantastiskt.
Makeup ovan av mig.

/This was my favourite lipstick long time ago.. Now I’ve found it again and I want to wear it all the time.
Black label lipstick in “Citrine” from NYX


8 kommentarer8 kommentarer om “Gammal favorit åter på topplistan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Läcker färg.

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrar om det är bra/dåligt att sola med foundation på med tanke på att de flesta foundations idag innehåller SPF. Jag tolkar det då som att man kan sola utan att behöva tvätta av sig och man får ändå färg.

  Reply
 • Snygg färg på läpparna!!

  Reply
 • Hej Linda! Undrar om du kan tipsa om bra solskyddskrämer till ansikte och till kropp, känner mig helt lost i den djungeln…
  Hur är det att vistas i solen med smink, tyo foundation? kan du få ojämn bränna eller pigmentfläckar? Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej! Tack för en sjukt grym blogg, du gör ett fantastiskt jobb. Det ska du ha all cred för! 🙂 Nu till min fråga; jag har surfat runt lite på din blogg men hittar inget svar. Det här med läppstift och läppennor är en helt ny värld för mig, jag kan ingenting med det är ju SÅ snyggt med ett par röda läppar. Jag tror jag har hyfsad koll på hur jag applicerar läppstift och läppenna, men hur vet jag vilken läppenna som matchar vilket läppstift? Och måste man köpa en läppenna/läppstift för att kunna matcha nyans? Hade varit väldigt tacksam om du kunde ge en beskrivning eftersom jag inte hittar något bra svar varken på din blogg eller på nätet! Tack och kram!

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrar bara om du har något tips på en stor bra sminkväska/låda som kan användas vid förvaring.

  Reply
 • You should check out Vitamin bu NYX too, it's a bit less bright but still very similar to this, it's my fave!

  Reply
 • Femme* not Vitamin lol

  Reply