Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | April 29, 2014

Glad

Bara en glad bild om hur kul man har på jobbet ibland. Nu ska jag fortsätta jobba. tjing
Bild: Sandra Ekenstam


13 kommentarer13 kommentarer om “Glad”

  När kommer din review om BareMinerals? 🙂 är såå nyfiken på vad du tycker då jag själv använder deras produkter 😀

  Reply

  🙂
  Har du något bra tips på någon geléliknande produkt man kan ha på ögonlocken för att få en fuktig/vattning finish istället för skugga?

  Tuusen tack på förhand!

  Kram!

  Reply

  Kan du inte ge tips på vattenbaserade foundations? 🙂 är väldigt fet i hyn och alla foundations jag använder gör mig bara blankare!

  Reply

  Hejsan! Undrar bara hur det gick för dig med Adonia Hair Reducer? funkar den eller inte?
  Tack på förhand! Kramisar

  Reply

  Hej linda 🙂 härligt att se dig så glad 😀 Ville bara tipsa ( du har säkert prövat detta innan men men ) om mus läppstift i färgen dust sheer. Så otroligt fin nude färg 🙂 !!
  Ha en bra dag !
  // Emma

  Reply

  Hej underbara du. ♡ Vet inte om det är här jag ska skriva, men jag testar. 🙂 Jag skulle så gärna vilja att du skriver om solkräm.. Jag behöver tips och hjälp med att hitta en som inte missfärgar vita kläder. Det är så himla synd att alla fina vita linnen (och alla vita bh) som man använder efter att man smort in sig (detta trots att man låtit solkrämen torka in ordentligt innan man sätter på sig kläderna) blir missfärgade (ofta åt det gula hållet) och helt förstörda då detta inte går bort sen (inte ens med klorin). Jag bränner mig lätt om jag inte smörjer in mig, speciellt på axlar, bröst och övre ryggen så det måste jag göra. Och jag vill ju så gärna bära mina vita toppar/linnen/klänningar, speciellt nu när solen tittar fram. Så snälla du, hjälp mig hitta ett solskydd som inte missfärgar (gärna ett som inte kostar skjortan). Tusen tusen tack på förhand. ♡♡♡

  Reply

  Hej Linda! Kan du snälla, snälla, snälla lägga upp ett inlägg om hur du tränar och äter? Du har en kropp som jag skulle dö för och min träningsmotivation är 0 just nu. Vet att du har en skönhetsblogg men träning och hälsa är också skönhet haha. Kram på dig

  Reply

  ÅHH, så fin jacka!!! Var har du köpt den? 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här