Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 29, 2014

Todays look – You’re crazy and I’m out of my mind

Vilken dag igår! Herregud. Jag stensomnade som en stock i soffan när vi filmat.  Kände mig skitskum resten av dagen sen, nästan bakfull liksom.. jag KAN verkligen inte sova mitt på dagen, hela min dag blir förstörd då.. Är ni sådana som kan powernapa mitt på dagen?

Idag är det plåtning hela dagen också, vilket ska bli super! Var uppe redan vid fem, så är snortrött, men är sååå peppad!

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Lumene Long wear eyeshadow palette Nordiv Islet
By terry  Crayon khol Terribly Precision waterproof Emerald Evasion
Isadora Eye lighter contour Pink Opal
Yves Rocher Waterproof eyepencil Vert Acidulé

Läppar/lips
Maybelline Baby lips Peach kiss

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
Youngblood  Pressed mineral blush Zin

Bas/base
Bareminerals matte light W15


8 kommentarer8 kommentarer om “Todays look – You’re crazy and I’m out of my mind”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den looken var riktigt fin! Månne det kommer en tutorial? *håller tummar och tår*

  Reply
 • Jättesnyggt! 🙂

  Reply
 • Oj, vad annorlunda dina ögon ser ut. Fast på ett bra sätt. 🙂

  Reply
 • Usch jag kan inte heller ta en powernap på dagen! Jag blir jättetrött och känner mig typ bakis, små ont i huvudet liksom.

  Reply
 • Samma här, kan VERKLIGEN inte sova på dagen, mår jättedåligt när jag vaknar och esten av dagen är förstörd! Aldrig träffat någon som förstått vad jag menar när jag säger att jag känner mig bakis av powernaps…

  Reply
 • En tupplur mitt på dagen är kung! Det gör att jag orkar med resten liksom. Kanske är så när man har 5 barn och den äldsta är 7 år gammal. Dessutom höjer jobb och studier precis inte energinivån!

  Reply
 • Åh så fin make!! Vilken lyster! Kram

  Reply
 • Superfin blogg!

  Reply