Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:09 | May 1, 2014

Nya glada pennor!


Var som sagt i Köpenhamn en sväng idag, blev nedbjuden för att kolla in MAC pro-butiken och hänga lite där.
Dessa pennor är bara några av de grejer jag köpte på mig (Ja, för vi bloggare köper faktiskt saker också ;)) Ville köpa airbrush och hela kitet, men det får vänta lite till då jag helt enkelt inte KAN jobba med airbrush än.. Det är ju inte så stort här i Sverige tyvärr.

De tre sista pennorna är pearlglide-pennor som glittrar sååå fint! (lila: Designer purple, Grön:Undercurrant, turkosblå: Industrial)
En gul penna (primary yellow) har jag velat ha i flera år, men inte hittat nån, så jag blev så glad för den, och en orange (Genuine orange) kunde ju också vara kul tänkte jag. Samt en ny nightmoth-läppenna (den mörka)

Får se om jag kan använda några av mina nyförvärv på plåtningen imorgon 🙂

Nu ska jag gå ut med katten! Tjoo

/Bought these amazing pencils today at MAC pro store in Copenhagen.
Three Pearlglide intense eye liners (Designer purple, Undercurrant,Industrial)
And then I bought the Primary yellow, Genuine orange and a new Nightmoth lip pencil


9 kommentarer9 kommentarer om “Nya glada pennor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, undercurrant ser ju heeeelt underbar ut!

  Reply
 • Hej Linda! Jag vill passa på att tacka dig för ditt otroliga angagemang i denna blogg. Att du varje dag inspirerar oss med din talang är beundransvärt och jag förstår att det ligger sjukt mycket arbete bakom allting. Läst din blogg i flera år nu och du har inspirerat mig dagligen, tack för det. Den 30 augusti 2012 köpte du paletten sleek I-divine. Kramar från Matilda i Gävle.

  Reply
 • Hej. Skitsnygga pennor . Jag som hatar gult, fastnade för just den! Men, kan du inte visa användningsområden för dem. Jag fastnar i kajal penneträsket. Snälla, tips!

  Reply
 • Dom tre sista var grymt snygga!

  Reply
 • Hej!

  Såg att du lagt upp någon ögonbrynspenna från Viva la diva på instagram häromdagen! Blev så nyfiken, kan du inte skriva lite om den här på bloggen? 🙂

  Reply
 • Sephora ska tydligen ha ett kit med 10st färgade pennor, är så sugen på att köpa dem när jag kommer till L.A.!

  Reply
 • Designer purple ser ut som något jag MÅSTE ha 🙂

  Reply
 • hade gärna sett nåt med orangea pennan 🙂

  Reply
 • Åh, nightmoth! Min favorit! Jag hade gärna sett något med den gula eller orangea

  Reply