Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:20 | May 1, 2014

Todays look – Köpenhamn

Tjoho!
Jag drar till Köpenhamn över dagen, kommer uppdatera på insta vad jag gör där 🙂 för jag kommer inte ta datorn med mig.
Jag har börjat tycka det är svinkul med ljussättning numera. Desto mer man jobbar med fotografer, desto mer fattar man hur viktig ljussättningen är.. hur kul som helst, men lite svårt också

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
The balm meet matt(e) matte eyeshadow palette
Bare minerals glimmer reveal
MUS Eyepencil snowflake
MUS MS Satin

Läppar/lips
Uslu airlines lipstick QQW
Uslu airilins lipstick CMJ

Kinder/cheeks
Youngblood lunar dust twilight
Anastasia Contour kit


10 kommentarer10 kommentarer om “Todays look – Köpenhamn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar det blå i kombo med fräknarna!

  Slutsålda vårjackan!
  http://www.tradera.com/item/163301/206972494/franklin-and-marshall-baseball-jacka

  Reply
 • Så fint! Älskar när du gör sådana här sminkningar 🙂

  Reply
 • Är det meningen att du ska vara blå/grå på halsen??

  Reply
 • Yepp 🙂

  Reply
 • Amazing! Love how freckles look on you X

  Reply
 • Hej Linda. Jag är en tjej på 14 år och har en väldigt torr hy. Alltid när jag ska sminka mig blir det kakigt och min fondation och concealer lägger sig ALLTID i väck speciellt runt ögonen där jag ändån har lagt ett puder över min concealer. Ville fråga dig om du kanske kunde göra en video om torr hy och vilka krämer som funkar bra och vad man kan göra för att undervika detta. Jag har även ganska mycket rynkor under mina ögon och brukar använda mig utan Make up stores cover all mix för att täck mina otroligt mörka ringar men dem syns fortfarander igenom. Om du har någon specifik concealer för torr hy som är bra, hade vart riktigt behövlig information för mig om du ville ge mig lite tips om detta. Ha en bra dag!

  Reply
 • inglot har sjukt bra krämiga concealers! http://inglotcosmetics.com/

  Reply
 • Hur får du ögonfransarna vita? Är det en mascara eller skugga? 😀

  Reply
 • Hej Linda!

  När du gör sånna här balla/annorlunda sminkningar som en vanlig tjej förmodligen inte skulle bära ute på stan. Gör du det bara för bloggens skull och sen tar du bort allt smink, eller brukar du gå runt såhär? 😀 Lite nyfiken, Döballt var det iaf!

  Reply
 • I really enjoy the blog article.Really looking forward to read more. Fantastic. bafdadbbbkdadeff

  Reply