Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | May 2, 2014

Todays look – Boho

Jag har på riktigt inte haft ögonsmink in public sen den här jävla (ursäkta språket) pollenhärvan kom..
Så fort jag går utanför dörren så rinner ögonen, och jag ser ju typ ut som en fotboll i ansiktet när jag vaknar om morgnarna. Iallafall känner jag mig som en.. hatar pollen. Och nu funderar jag på om inte mina tabletter ger mig utslag också.. alltid är det nåt :-/

Jag har använt/I’ve used
NARS Eye paint Iskandar (golden cream base)
MAC Eyeshadow Uninterrupted
Oriflame the one mascara
MAC Chromagraphic eyepencil Primary yellow
Glominerals precision eye pencil peach

Läppar/lips
MAC Mineralize rich Luxe naturale
MAC Lipglass Bright side

Kinder/cheeks
NARS Blush Torrid

Hårband/Hairband
Lindex


24 kommentarer24 kommentarer om “Todays look – Boho”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Satakägg vilken snygg frisyr! Kan du inte göra en tutorial på den?
  Krya på dig! Hoppas att det går över snart 🙁

  Reply
 • Satskägg ska det stå. Inte satakägg..

  Reply
 • Gillar makeupen när den är i closeup men från håll tycker jag den ändrar färg :/

  Reply
 • Förlåt om du har svarat på detta, men vad för sminkborttagning använder nu? Jag har så känslig hy antar jag, för det svider runt ögonen varje gång jag ska ta bort min makeup.

  Reply
 • Jag kör loreals för vattenfast smink eller No7, också för vattenfast makeup

  Reply
 • Förstår precis hur du menar… Pollensäsongen SUGER!!!

  Reply
 • Läste nånstans ett tips om att låta tallbarr ligga och dra i vatten några timmar och sen dricka det under dagen. Ska tydligen funka mot pollenallergi. Kan ju vara värt att testa. 🙂

  Reply
 • Det funkar!!

  Reply
 • En annan har så varje dag året runt så 🙂

  Reply
 • Åh jag har också massa olika typer av pollen allergier som björk och hassel. Även gräs och sånt… Vad äter du för medecin? Jag skulle tipsa pm arieus 2,5 eller 5,0 mg. Man kan bli lite trött av dem ibland men de hjälper mycket. Tipsar också om ögondropparna optanol. Båda är recept belagda men funkar super. Annars är livostin som man kan köpa utan recept bra! Jag har ett eget litet knep också att man tar ut sin lins om man har den i och ifall man har en EyeQ saline solution en rengöring till Linser men som inte är för desinfektion. Så kan man droppa lite sånt i ögat för att rengöra. Skölj också men ljummet vatten !
  Lång kommentar med hoppas det blir bättre !

  Reply
 • Jag tar Aerius redan och de hjälper absolut bäst men misstänker att jag får utslag av dem..

  Reply
 • Hör med en läkare. Det finns sprutor man kan ta. Är inte helt säker men jag tror du tar dom ca var 7e v i 2-3 års tid och sen så är allergin borta i flera år innan det måste göras om igen. De jag vet har provat har tyckt det har varit jättebra. Och de har märkt stor skillnad redan efter första året. =)

  Reply
 • Min pojkvän tar en spruta i skinkan en gång om året (något sånt, i alla fall mycket sällan) och då försvinner hans pollenallergi. Kan vara värt att kolla upp om du har mycket besvär! Kram

  Reply
 • Hei. Är hårbandet köpt på Lindex nyligen, eller är det gammalt? Blev väldigt sugen… 🙂

  Reply
 • Det är helt nytt, men det ser inte ut som på bilden när man köper det, jag har snurrat upp det på huvudet, det är egentligen en grej runt huvudet, en kedja man ska ha i benan och två fjädersnören som hänger ner 🙂

  Reply
 • Snälla gör en tutorial på din frisyr här? Så himla fint!!!
  Skulle bli superglad då!

  Reply
 • Otroligt snygg! Även piercingen! Är den äkta eller fake?

  Reply
 • Tack 🙂 Piercingen är äkta

  Reply
 • Vatten med tallbar i… Drick några gånger om dagen. Och din pollen försvinner helt.

  Reply
 • Ville bara säga att jag tycker det är sjukt kul att se hur du har börjat förändra ljuset i dina bilder! Ser väldigt professionellt ut och gör definitivt att bilden blir mer levande och intressant.

  Reply
 • vart har du fått din utbildning? jag vet att du har skrivit om det i ett inlägg förlägne sedan men jag kommer inte ihåg när det var 🙂

  Reply
 • Helt stunningly gorgeous! så simpel, SÅÅ vacker make! kram

  http://bettinaw.blogspot.com

  Reply
 • Du är sååå snygg i den piercingen! Passar dig jättebra

  Reply
 • FAN vad snygg du var i denna maken!! (& förövrigt alltid…)

  Reply