Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:26 | May 3, 2014

Todays look – Nightmoth

Firade fina Shiva och hennes nya onlinebutik VUR igår där man kan hitta handplockade retro kläder efter temat Vintage, Urban och Retro. Skitkul! och så stolt över henne 🙂 Det firades med tre-rätters med start runt 00.30 på natten.. japp, ni läste rätt. Jag var hemma runt halv tre efter att försökt hålla mig vaken med redbull och tårta som inte var av denna värld, bästa tårtan jag ätit, är typ bakis på tårta idag!.. Tack Shiva för en fantastisk kväll!

Jag har använt/I’ve used
NARS Eye paint Iskandar (golden cream base)
MAC Eyeshadow Uninterrupted (I’m totally in love with this shade)
Oriflame the one mascara
Glominerals precision eye pencil peach

Läppar/lips
MAC lip pencil Nightmoth

Kinder/cheeks
NARS Blush Torrid


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look – Nightmoth”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här