Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:51 | May 4, 2014

Glassiga naglar


Har varit såå trött idag. Sov skitlänge och tog en alvedon för min förbannade visdomstand som växer lite till och från, då mådde jag okej ändå, gick och handlade, men sen dess så har jag legat nerbäddad i soffan med frossa, har ingen aptit heller ..Tror jag har dragit på mig lite feber.. Ni vet, sån där feber man kan få när man väl slappnar av och låter sig vara ledig .. ja DÅ passar den på att komma.

Men jag har lyckats måla naglarna iallafall 🙂 Körde på lite härliga vårfärger från Depend

/Have been so tired today, and now I think I got the fever.. You know, that kind of fever you get when you allow yourself to calm down from work..
At least, I managed to paint my nails 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Glassiga naglar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här