Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:00 | May 4, 2014

Nytt borstset från Flawess by Sonya

fick hem dessa fina borstar häromveckan. De kommer från Flawless by Sonya och är alla mjuka syntetborstar.
Har inte hunnit prova alla ännu men tänkte göra det idag.
Någon som provat dessa?
Kitet innehåller:
Puderborste
Rougeborste
Foundationborste
Concealerborste
Läppensel
Eyelinerborste, creaseborste, ögonskuggsborste, smudgerborste
Ögonbrynsborste/-kam

Och kostar bara 449:-

Kitet finns på Foreverliving.se HÄR

(Såg att jag missat att fota den snedställda brynborsten, hittade den på golvet, men den ingår i kitet också)

/Got these beautiful brushes from Flawless buy sonya the other week.
They are all made of synthetic hair.
Have anyone tried these?


5 kommentarer5 kommentarer om “Nytt borstset från Flawess by Sonya”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jag har en liten fråga, jag har bal om några veckor och min balklänning är orange. (De skickade fel färg) Det är för sent att göra något åt det så jag får göra det bästa av situationen. Det jag undrar är vad för smink som matchar till en orange klänning? Vad för ögonsminkning etc. Helst ljus ögonsminkning då, jag hade tänkt ha rosa från början men jag vet inte om det nu passar med klänningen hehe.

  Skulle vara asnice med tips och så, puss!

  Reply
 • Hej min pappa är återförsäljare för Forever och säljer alltså bla. det borstkitet! Skulle va superkul att se vad du som proffesionell tycker om detta så att han också kan få höra hur bra/dåliga hans borstar är då han inte använder dem själv.

  Kram!

  Reply
 • Hej Linda. Hur ska jag tvätta mina borstar från bdellium tools? De gröna borstarna 🙂 Tacksam för svar!

  Reply
 • Åh snygga var dom iaf 🙂 Galen i lila

  Reply
 • Jag undrar om du inte kan göra ett videoklipp eller skriva ett inlägg om varför man ska ha syntethår eller äktahårs borstar och för/nackdelar ? 🙂 Ha en fantastisk dag!

  Reply