Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | May 5, 2014

Todays look – Arabic inspired eyes

Jag har använt/I’ve used
MAC Pearlglide Intense eyeliner Industrial
MAC Pearlglide Intense eyeliner Designer purple
MAC Pearlglide Intense eyeliner Undercurrant
MAC Eye kohl Fascinating
MAC Pressed pigment Midnight
MAC Extra dimension eyeshadow Silver Dawn
Anastasia Brow pro palette
Layla MyBestKajal Traditional khol kajal
Max factor Excess Volume Extreme impact mascara
MAC Riri falselashes

Läppar/lips
MUS Lippencil Fairytale Dream
MAC Mineralize rich Luxe naturale
MAC Eye kohl Fascinating

Kinder/cheeks
Anastasia Contour kit
NARS Blush Torrid


20 kommentarer20 kommentarer om “Todays look – Arabic inspired eyes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej bästa Linda!
  Jag har följt din blogg slaviskt i några år nu och det är fantastiskt hur du bara blir bättre och bättre! Snyggar och snyggare också :))
  Jag har ett litet ämne som jag skulle vilja att du tog upp: Vad ska man passa på att köpa i skönhetsväg när man är i London? (Eller ja, England om du så vill). Jag åker dit minst en gång om året och får höra om hur bra och billigt allt ska vara på boots, body shop m.m men är man inte så insatt så blir det mest förvirrat. Vill ju inte köpa något för köpandets skull men nu är jag i behov av typ allt i smink och skönhetsväg! Så förutom de sommarklänningar och skor jag tänkte investera i.. var hittar jag bra och prisvärda beauty grejer i London och kan du ge direkta alternativ på produkter/märken?

  Du är bäst!
  Kram Maria

  Reply
 • Vad gullig du är, tack!
  Jag tycker du ska besöka Boots då vissa butiker har märket Sleek, och Illamasqua, samt MAC pro-butiken! Det är mina måsten. Annars är det ju mycket samma som vi har hemma i Sverige faktiskt. Det är dem jag kan komma på såhär direkt 🙂

  Reply
 • Galet fint verkligen 😀

  Reply
 • Tack fina 🙂

  Reply
 • Underbara färger! Jättefint 🙂

  Reply
 • Tusen tack fina du!

  Reply
 • Fantastiskt snyggt! Tack för att du delar av dig av din kunskap och fantasi så själv blir så inspirerad! Förresten, var är fredagens tutorial? Jag längtar till varje fredag. 🙂 Kram

  Reply
 • Den är lite försenad pga att chefen är i New York, men den kommer

  Reply
 • Jättefint! Jag undrar om du kan skriva vilken foundation/concealer/puder du använder till varje look? På samma sätt som du gör med ögonskugga, läppar osv,? Tack för en underbar blogg!:)

  Reply
 • Så otroligt snyggt, du är verkligen grym! Jag har en fråga, inför bal & student skulle man kunna boka dig för make up & hår? Bor i Linköping och har för mig att du är här nere ibland? Kramar

  Reply
 • So beautiful Ahh! love theese blue arabic look <3
  http://www.glossys-world.de

  Reply
 • Riktigt snyggt! 🙂

  Reply
 • This is so pretty! Love your blog 🙂

  Reply
 • Hej Linda, vilken underbar blogg du har! Jag har följt den i flera år nu! Men iallafall, jag undrar hur du gick tillväga för att få till din nuvarande hårfärg? Och hur du underhåller den? Superdupertacksam för svar! 🙂

  Reply
 • Wow! Du blir ju bara duktigare och duktigare, helt fantastiskt duktig. Keep up the good work, du inspirerar oss alla. Kram

  Reply
 • Wooooow so wonderful! Love that incredibly sharp line where the eyeshadow ends, adds that little extra!

  Reply
 • Gör en tutorial!!! Helt grymt snyggt! 😀 Du inspirerar mig i allt du gör. När jag sminkar mig använder jag alltid flera tips jag lärt mig utav dig. Du är grym, keep up the good work!

  Reply
 • Hej! Du är grym på det du gör! 😀 har jag alltid tyckt! Följt dig sen gamla bloggen när du var blond! Alla färggranna sminkningen och alla tips 🙂
  Men jag måste bara säga att du är vackrare utan den där näsringen..
  Kram!

  Reply
 • Nydelig! Kommer det tutorial på denne looken? 😀

  Reply
 • I just love this! 🙂 So pretty!

  Reply