Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | May 6, 2014

Linda testar: Max factor Excess volume extreme impact mascara

Det är så svårt med alla mascaror out there.. nästan lite ågren varje gång man ska testa nåt nytt.
jag köpte Excess volume från Max factor häromdagen eftersom jag länge velat prova den.

Hur funkar den?
Steg 1, en gummiborste som ger grym volym.
Steg 2,  ska ge en lackglossig look med en mikrogel som även förseglar volymen. Denna ger alltså inte extra volym eller längd.

Vad tycker jag?
Jag gillar den! Och som ni ser så ter den sig lite olika på mina ögon, på mitt högeröga har jag mer fransar än på mitt vänstra där de växer lite glesare. På vänsterögat kändes mascaran mer fjädrig än på högerögat där de glesare fransarna separerades mer.
Så den uppför sig lite olika beroende på vad du har för fransar (som alla andra mascaror)
Tycker dock inte att steg 2, glosset gör så mycket för själva mascaran. Och så känns den lite onödigt stor.

Har ni provat denna?

/It’s so difficult with all the mascaras out there .. wich one is the best? wich one will I choose?
I bought Excess volume from Max Factor the other day because I wanted to try it for a long time

How does it work?
Step 1, a rubber brush that gives extreme volume.
Step 2, gives a glossy look with a microgel that also seals the volume. This does not provide extra volume or length.

What do I think?
I like it! And as you can see it’s a little different on my eyes, on my right eye, I have more lashes than on my left. On the left eye the mascara felt more feathery than the right eye where they were more separated.
So it looks a little different depending on your own lashes (like all other mascaras)
the gloss (step 2) doesn’t do that much for the actual mascara. (I think) And it feels a little unnecessary big.


9 kommentarer9 kommentarer om “Linda testar: Max factor Excess volume extreme impact mascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallå Linda!
  Jag har haft den ett tag nu, och jag har lärt mig att älska den, dock tycker jag att extraborsten är lite onödig!

  Reply
 • Jag gillar den men tycker den känns klumpig att applicera med för att den är så tjock att hålla i. Den kunde haft en mindre diameter och ändå varit bra.

  Reply
 • Jag gillade hur ögonfransarna såg ut men vilket helvete att ta bort det. Sätter sig som klister och det tog mig flera dagar att ta bort.

  Reply
 • Jag köpte den för några veckor sen och har lite delade uppfattningar. Tycker fransarna blir fina av den första borsten, medan den andra borsten inte tillför sådär jättemycket att det hade behövt finnas en till borste. Den är dessutom otymplig och lite väl stor för min smak, det är svårt att hålla i den ordentligt.

  Reply
 • Jag gillar den! Har hört att många tycker att den är svår att tvätta bort, men det tycker inte jag. Bara man använder en remover för vattenfast smink, då funkar det bra 🙂

  Reply
 • Jag har två separata mascaror med likadana borstar som det är i denna – jag använder dom i omvänd ordning och får alltid komplimanger för mina fransar då. Testa om det går med denna? 🙂

  Reply
 • Jag provade denna i vintras och blev extremt besviken. Jag fick inte bort mascaran!
  Jag hade sminkservetter, gick inte. Jag hade rengöringsgel, gick inte. Jag provade tvål och vatten, gick inte. Rengöringsskum, inte heller det!
  Jag provade massa olika sätt att få bort det men inget av det fick ögonen helt rena och mascaran satt kvar i 3 dagar och svart under ögonen blev jag också!
  Utseendemässigt blev den väldigt bra men använde den bara en gång efter det och då var det samma visa med rengöringen. Därefter blev det papperskorgen! 🙁

  Reply
 • Har den där, men använt den max 3 ggr. Den är verkligen ett helvete att få bort från fransarna. Fått gnugga med både tvål och eye makeup remover utan att allt gick bort, och efteråt var jag alldeles röd och svullen runt ögonen och tappade även en del fransar. Det är ju galet när jag till och med får bort vattenfast mascara med en vanlig remover hur enkelt som helst.

  Sen gjorde den vad den skulle som en vanlig mascara. Inget slående resultat. Den enda mascaran för mig är Loréal false lash architect 4d. Får verkligen grymt resultat av den! 🙂

  Reply
 • Hej! Köpte den för några månader den och tycker att den ger ett superfint resultat! Orkade dock inte ha kvar den eftersom den är sjukt svår att få bort och därför blev det klumpigt när jag skulle sminka mig igen på morgonen…fast tror dock bara att det är extramascaran som gör att det är så svårt att få bort!

  Reply