Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | May 7, 2014

Todays hair: Waves

För att fixa frillan ovan behöver du:

Icke-nytvättat hår (Om du har fin hårkvalité som jag) två-tre dagar efter tvätt brukar bli supernajs!
Lernberger Stafsings primer för hår
Waving wand från Cloud nine
En utredningsborste

Gör såhär:
Spraya primer i håret och låt torka inna du börjar locka
Locka stora sektioner i håret, börja med underhåret.
Låt håret kallna helt så att det fixeras innan du borstar ut det. (då håller vågorna bättre)
Sedan är det klart!

För er som undrar: jag har fortfarande kvar mina Balmainextensions som jag gjorde i samarbete med YOU
Håret håller jättebra och jag har tappat typ 5-6 slingor sen jag satte i, vilket jag gjorde på bara en vecka med Great lenghts hår. tummen upp!

/Get the look
This hairdo actually works best if your hair is a bit dirty. Two or three days maybe(If you have fine hair like me)
You need:
A primer for your hair
Waving wand from cloud nine
A detangling brush

How to?
Spray the primer all over your hair and let dry
Curl your hair in big sections
Let the hair cool off before you brush it out.
Done!


13 kommentarer13 kommentarer om “Todays hair: Waves”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt med vågigt hår! Ska testa imon 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Grattis på födelsedagen! Jag har ett dilemma med just hår: mitt hår blir jättefint och lent direkt efter tvätt men redan dagen efter så känns håret fett, ofrächt och äckligt ut. Finns det nån produkt man kan köpa för att behålla nytvättsglansen längre?

  Reply
 • Hej Linda,
  Det är precis så jag vill ha när jag gifter mig! Fråga: Hur håller vågorna under dagen? Just när det gäller vågor så tycker jag att de har en tendens att raka ut sig rätt fort medan lockar håller längre. Och jag vill ha vågigt…

  Ha en fin onsdag bästa du!

  Reply
 • Gaaaaaaaah,snyggt! Får aldrig till de där. När jag vill ha vågor som blir det liksom bara längst ut på topparna det blir någon form av böj., precis som att håret är för tjockt längre upp mot skallen. Men tar jag mindre hårslingor blir det istället lockar. Förbannade hår.

  Reply
 • Du är fööööör snygg med håret sådär!

  Reply
 • Hej! Great lengths har jag alltid haft och jag har aldrig haft problem med att dom lossnade. Beror nog på vem som sätter dit dom och hur noggrann man är tror jag!

  Reply
 • Stort grattis! Hoppas att du har en magisk, fantastisk och underbar dag tillsammans med nära och kära! KRAM

  Reply
 • Hej fantastiska Linda!
  Skulle vilja ha sånna här lockar till min student men får inte till dom… Kan du inte göra en video?
  Kram! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag ska nästa vecka på en studentskiva med temat Studio 54, hade varit roligt om du gjorde en relativt lätt sminkning till detta temat och samt frisyr om det går!! Hade verkligen hjälp mig massor!

  Reply
 • You are soo pretty! love the hair btw

  Reply
 • Vaaad är det för tatuering? 😮

  Reply
 • Vad ska primern göra i håret? Ska den hålla lockarna hela dagen eller hur går det till? 🙂 tacksam för svar

  Reply
 • Åh snälla gör en video?! 🙂

  Reply