Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:15 | May 8, 2014

Videotutorial – Så fixar du de perfekta orange läpparna

För er som använder telefonen, klicka HÄR för att se videon.

/For you who uses your phones, click HERE to watch the video


4 kommentarer4 kommentarer om “Videotutorial – Så fixar du de perfekta orange läpparna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!! Jag har lite frågor angående ögonfransförlängning och tänkte att du kanske kan svara på dem. Jag har länge funderat på att göra det men vet alldeles för lite om det. Jag har förstått att man inte ska använda mascara när man har ögonfransförlängning men hur gör du med eyeliner och ögonskugga? Kan man använda det som vanligt utan att det skadar fransarna? Hur gör du när du ska bort sminket?
  Jag har också hört att det förstör ens egna fransar och att de är i sämre skick när man tar bort förlängningen. Jag har själv relativt långa ögonfransar i mig själv och undrar därför om ögonfransförlängning förstör ens egna fransar. Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jätte snyggt målat! Jag skickade dig ett mail ett tag sedan om Make Up från LR Health & Beauty Systems. Dom har en Eye and lip primer som jag tror du skulle gilla. Den är jättebra jag använder den varje dag även utan ögonskugga. En jättebra bas när man målar läppar.
  VH
  Maria:-)

  Reply
 • Har en fråga om färg på läppenna. Hur mycket spelar det roll för slutresultatet. Jag menar om du har en nudefärgad penna och en i typ samma färg som läppstiftet (fattar att det antagligen inte är så lyckat med mörkar penna än stift). Skulle gärna se exempel på det.. haha förslag som iaf jag tycker skulle vara kul.

  Reply
 • Pennan sitter bättre och gör att när du tex, äter, att färgen sitter kvar på läppen, har du bara ett läppstift så brukar det ha en tendens att se ut som att du bara har läppenna kvar när middagen är slut 🙂

  Reply