Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:20 | May 10, 2014

Video: Fixa en glittrig makeup inför ESC-finalen ikväll!

Detta är min nyårsmakeup jag gjorde, men tycker den passar tills kvällens Eurovisionfinal!
Därav funkar inte rabattkoden jag pratar om heller.

Ni som kollar via era telefoner kan klicka HÄR för att komma till videon


1 kommentarerEn kommentar om “Video: Fixa en glittrig makeup inför ESC-finalen ikväll!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linda! Har hört så mycket bra om Exuviance, jag har väldigt torr hy så beställde hem serien för torr hy. Jag har nu efter ca 1v användande fått något fruktansvärt med finnar. Fulla pannan, och stora bultande acne-blämmor på kinderna! Blir nästan rädd då jag aldrig haft problem med finnar. Ska jag sluta med produkterna eller kan det vara såhär? Är rädd att jag kommer få hemska ärr, jag vågar nästan inte gå ut… Mycket tacksam för svar!

    Reply