Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | May 11, 2014

Linda testar: Vichys nya anti-trace deo!

Jag älskar typ alla deodoranter från Vichy, inklusive denna, fast ett undantag för dess faktiska ändamål..
Den ska nämligen vara speciellt framtagen för att inte ge vita ränder eller gula fläckar på kläder.. jo tjena. Får precis lika mycket ränder från denna som med vilken deo som helst (se ovan). tyvärr
Dock så äääälskar jag doften på denna.
Doften påminner mig om en väldigt snäll vikarie jag hade i lekis som jag tyckte doftade så gott.. (doftminnet är starkare än man tror ibland, haha)

Själva deon gör sitt jobb, den håller svett och lukt borta.
Så tummen ner för att den inte alls är Anti-trace. Men tummen upp för en annars bra deodorant

/Anti-trace deodorant from Vichy, that is not an anti-trace deodorant apparently.. :-/
But I love the scent, and it does keep sweat and odeur away. But it is NOT anti-trace.. not at all.


9 kommentarer9 kommentarer om “Linda testar: Vichys nya anti-trace deo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gjorde min egen deo (efter syrrans recept) som jag tycker funkar jäkla bra faktiskt. Har inte kollat om den ger fläckar på kläderna men den funkar bra mkt bättre än många andra deos iaf 🙂

  Reply
 • Recept på denna deon? 🙂

  Reply
 • Lika delar av bikarbonat, potaitsmjöl och kokosfett (riktigt kokosfett, inte sådant man köper i silverförpackning i kyldisken). Jag tog även i lite parfymolja från Body Shop för att få lite doft på den. 🙂 Går kanske med lite parfym som man har hemma med om man vill ha i något sådant.

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag vill bara veta om du hört andra klagomål kring vichys deo utan aluminium? Jag köpte den och vart superbesviken tyvärr och har inte vågat köpa nya därifrån.

  Reply
 • Den funkar inte på mig heller.. men det är pga att man måste vänja av sig vid aluminium först. De andra är bra, men just den tar ett tag innan den fungerar har jag hört.

  Reply
 • Jag har Vichys deo och inte denna utan den vanliga och jag kommer aldrig byta! älskar den. dock får man vara försiktig när man tar på sig ett tajt linne eller en sportbehå för att den inte ska bli vit men jag gör nu så att jag tar på kläder och bh innan jag tar på deon! då uppstår inte detta problem 🙂

  Reply
 • Hej linda! (Eller någon annan som ser detta som kan ge mig ett svar) är väldigt sugen på att köpa makeup forever hd foundation, men vet någon om den säljs i Göteborg? Vill inte beställa från internet för jag har ingen aning om vad jag ska ha för nyans. (Eller möjligtvis vet om någon hemsida man kan beställa hem prover från så man kan testa nyans?) tacksam för svar!:)

  Reply
 • Grejen med anti-trace deon från Vichy är att den inte ska ge gula fläckar på vita kläder. Den ska alltså inte fungera mot vita deofläckar som man kan få på mörka kläder (detta för att man oftast tar på sig kläder innan deon har hunnit torka). Den fungerar däremot på det den ska, alltså gula fläckar!

  Reply
 • Det står “no white marks” på den.. så då antar iallafall jag att de menar att det inte ska bli några vita märken

  Reply