Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:20 | May 15, 2014

Linda on the go – 10 minutes subway challenge

tittar du på din mobiltelefon? Klicka HÄR för att se videon

Berätta gärna om ni gillar konceptet! Det kommer fler videos i samma serie inom kort 🙂

/Are you watching from your smartphone? klick HERE to see the video


23 kommentarer23 kommentarer om “Linda on the go – 10 minutes subway challenge”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tittade inte klart på klippet. Tycker det är pinsamt att sminka sig på ett tåg, hela proceduren? Gör folk så? Ok om man pudrar sig lite eller målar läpparna. Annars är du jätteduktig på det du gör

  Reply
 • Tittade du inte klart pga att det inte var intressant eller att hela grejen är pinsam? kom jättegärna med feedback. Folk gör detta varje dag i stressiga situationer 🙂

  Reply
 • Men herre……. Skulle som du själv säger aldrig klara av detta. kände som tidigare kommentar att jag inte orkade kolla klar(fast jag nu gjorde det) kändes så stressigt!!

  Reply
 • Du är duktig framför kameran och det är intressant att se vad och hur du gör. Att lägga en hel make-up offentligt som i detta fall på ett tåg tycker jag personligen är för privat, dock delar kanske inte alla min åsikt. Annars är du sjukt duktig och en stor inspirationskälla

  Reply
 • Jag tar studenten om mindre än en månad men jag har ingen foundation och har panik.
  Har fet och acne hy.
  Kan du tipsa om någon foundation som är täckande och utan olja?

  Reply
 • Gå till en Åhléns butik och fråga där, de är mycket bättre än Kicks. Fick tips på en Lancome foundation som ifs kostade skjortan, men himla värt det! Fråga om du kan få ett litet prov innan du köper hela flaskan :).

  Reply
 • Jag tycker det är otroligt lätt att måla eyeliner på både tunnelbana och buss. Är ju bara att hålla still handen? Värre med mascara om det skulle guppa till 🙂

  Reply
 • Hur fick ni det så tomt på plattformen? Haha kanske la märke till fel grej men kul klipp 🙂

  Reply
 • Kul klipp! Jag är faktiskt en av de som brukar sminka mig på offentliga transporter haha! Skulle dock inte göra det på väg till skolan eller liknande, orkar inte ha med mig en sminkväska överallt liksom. Nu cyklar jag också till uni varje dag så det är väl inte direkt varken tid eller plats eller möjlighet till det på cykeln 😉

  Däremot om jag går upp tidigt för att ta tåget hem till Sverige och inte har lust att sitta färdigsminkad flera timmar på ett tåg där jag ändå inte känner någon.. Bra sätt att fördriva tiden! Eller ett typiskt exempel är när jag åker och hälsar på min kille i USA (långdistans ..) så vill jag ju vara sjukt läcker när vi ses (första gången på flera månader mitt i en flygplats liksom!) men vem är det om man har haft på sig smink i ca 15 timmar före? Nej, därför tar jag alltid med mig sminket i handbagaget och lägger det kanske en eller två timmar innan jag stiger av flyget. Speciellt smart med tanke på att man annars blir sjukt uttråkad (ja, om man flyger mellan 9-26 timmar mellan 3-4 gånger om året HELT själv varje gång blir man uttråkad haha!) och jag brukar försöka sova så man inte får jetlag och sova med sminket på redan blir aldrig bra 😉

  Tänker dock på att ha puderfoundation (från tikei.se, den som hiilen älskar!) och inget annat flytande om man då inte lägger det i lilla plastpåsen 🙂 Annars tar dem det från dig 😉 Och försöker visa hänsyn till dem omkring mig, kanske smyger in på toaletten när det är noll kö och öppna och kolla läget lite då och då så ingen står och väntar medan jag bara chill sminkar mig 🙂

  Reply
 • Glömde också säga; min favorit med videon är din besatthet med dina ögonbryn!! Haha du nämner det sååå många gånger. Visst är det viktigt för det ramar in ansiktet osv. (specielllt för sådana med blek hud och mörkt hår! Hos mig är liksom allt ljust så blir väl inte helt lika stor skillnad) och jag har läst din blogg länge så vet att du har noppat bort mycket av dina bryn och haft problem med det. Det är dock fortfarande kul 😀 jag själv obsessar över mina akneärr och om min rouge/contouring blir för stark/mörk!

  Reply
 • Jag håller inte med Monika som tyckte att detta blev för privat. Jag läser ju din blogg för att jag gillar både dig och ditt arbete, och självklart vill man alltid veta mer om bloggerskan själv! Det är ju i dessa situationer där v kan känna igen oss som blir intressanta. Enbart professionella bilder och uttalanden blir ju i längden opersonligt och ganska ointressant. Dock menar jag ju självklart inte att din seriösa sida är tråkig, du är ju oerhört professionell och duktig och presenterar detta alltid på ett snyggt och bra sätt! Jag ser gärna mer sånt här. Kram!

  Reply
 • Alla dina videos är väldigt proffsigt gjorda och jag tycker att det är jättekul och lärorikt att titta på den. Jag tycker att denna typ av video är jättekul o titta på också, kul med nåt nytt! Keep up the good work, du är grym!!!!!

  Reply
 • Älskar detta, Linda du är grym! förstår inte de som tycker att det är så pinsamt så de ej kan titta haha? väldigt roligt och annorlunda video men ändå väldigt bra och användbara tips!

  Reply
 • Jättekul idé och utförande! Förstår inte heller de som tycker att det är för privat att sminka sig offentligt, har ni aldrig snackat i tele offentligt då heller?? 😉 Kör på Linda!

  Reply
 • Kul idé! det hade varit roligt om du frågade randoms om du fick sminka dem en snabbit ute på gatan eller något! 🙂

  Reply
 • kul klipp och snyggt blev det även om jag inte såg särskilt stor skillnad från början av klippet till den färdiga sminkningen. Men det ligger ju mest hos en själv 🙂
  Däremot tycker jag att det inte var riktigt verkligt framställt, man fick knappt se när du sminkade dig, mest när du öppnade burkar och rotade i necessären. En gång höll du på att tappa grejerna och "snubblade" till, men jag kan nog va rätt säker på att det hände fler ggr? Det är ju DET som är det svåra, och att se när du rycker till med mascaraborsten när tåget hoppar till. 😉

  Kul video iaf, blir nästa på en båt?

  Reply
 • Tack! Det är helt verkligt, inga omtagningar och vi hade verkligen bara ett visst antal stationer på oss att göra det här. Båt känns inte så utmanande.. möjligtvis om det gungar väldigt mycket 🙂

  Reply
 • LOVED IT! jätte skoj att tita på du är så söt och rolig! 🙂

  http://bettinaw.blogspot.com

  Reply
 • Alltså bemanningsföretag säger jag bara.
  Har tack och lov skaffat ett jobb med regelbundna tider nu, men innan kunde jag sluta 23, vara hemma 24, somna 02 och sedan bli uppringd klockan 06 för att åka till något ställe så fort jag kunde. Då ser man inte pigg ut så då tar man till det mesta ;P Foundation, concealer, contouring, puder, ögonskugga, mascara, rouge, brynskugga, torrschampoo (oftast på promenaden till tunnelbanan, eftersom det luktar.. haha, spraya och fluffa och halvspringa samtidigt ;P )

  Reply
 • Du är så himla snygg! Jag älskar dina ögonbryn, själv håller jag på att växa ut mina, då jag nästan överplockade mina bryn i början av gymnasiet. Älskar din hatt, vart har du köpt den? 🙂

  Reply
 • Tack fina du 🙂 min hatt är från H&M. Lycka till med brynen!

  Reply
 • BÄSTA VIDEON HITTILLS !!!! Grymt

  Reply
 • Haha gud jag älskar att din version av "lite smink här i väskan" är typ allt smink jag äger!
  Måste kanske införskaffa mig lite nya bra märken..
  Kul inlägg annars! Ha det gott 🙂

  Reply