Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | May 19, 2014

Låt läpparna tala

Ny beautyplåtning med fokus på läppar.
Klicka på bilderna för att se mer

Photo: Mathias Nordgren
Make up & hair: Jag
Modell: Julia N/Elite


3 kommentarer3 kommentarer om “Låt läpparna tala”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt! Känner mig så naken utan mascara, så jag känner mig inte riktigt bekväm i det där. Men om jag ska iväg någonstans snabbt kör jag på endast bryn och färgstarka läppar. Roligare än osminkat i alla fall 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag har en fråga till dig, jag har snart skolbal och har ångest över hur jag ska sminka mig till den. Vill ändå ha något ganska simpelt, som passar till blå ögon, men samtidigt vill jag ändå lägga tyngden på ögonen då mitt hår kommer vara bakåt och inte i ansiktet liksom. Min klänning kommer vara ceriserosa och jag kommer vara rätt så brun när det väl är dags också.

  Hade varit jättekul om du hade lagt upp nåt sminktips till det 🙂 Som inte heller är för svårt för någon som inte är så värst kunnig inom alla tekniker 😉

  Reply
 • Ååh vad snyggt!!

  Reply