Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | May 20, 2014

ögonbrynsakuten!

Igår kom Fanny hit och fick sina bryn fixade. Tycker de blev riktigt fina och gav ett härligt lyft till ansiktet. Åh vad jag tycker att bryn är roligt!

Här är före och efter.
Jag har använt Anastasias Brow pro palette & Maybellines brow drama i färgen medium brown

/Before and after when I did Fannys brows yesterday
I used Brow pro palette from Anastasia and brow drama in “Medium brown” from Maybelline


21 kommentarer21 kommentarer om “ögonbrynsakuten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mycket fint resultat! Skulle gärna lägga mina bryn i dina händer.

  Reply
 • Hej Linda! 🙂 jag undrar, om man skulle vilja köpa Anastasia Brow Powder Duo istället för hela paletten, och gärna vill ha mörkare bryn, vilken färg borde jag välja då? Kikar på den duon som heter ebony… vilken skulle du säga att du använder? Hoppas du kan hjälpa till 🙂 ha det så bra! /Emma

  Reply
 • När jag använder brow pro palette på mig själv använder jag Dark brown! använde den duon även på dessa bryn

  Reply
 • Hej! 🙂 Vilken skillnad! 🙂 Jag tycker att det vore jätte spännande att se hur du noppar/klipper/använder tråd för att få till en bra grundform på ögonbrynen! 🙂 Tack för en über bra blogg!

  Reply
 • men lägg av vad snyggt!! Jag tycker jag har rätt bra bryn men älskar formen på dessa. du är så duktig! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! 🙂
  Har du något tips på vad man kan köpa för palett till ögonbrynen som inte är för dyr (under 500 lappen) som funkar bra? 🙂
  Stora kramen!

  Reply
 • Anastasias duos kostar väl kring 300 kr och är mycket poppis.

  Reply
 • Jag hatar att fixa ögonbrynen för jag blöder alltid! Sen är det så långtråkigt men detta resultatet var super fint 😀

  Reply
 • Jag älskar att noppa och trixa med bryn på folk! Det är sjukt vad det kan göra skillnad alltså 🙂

  Reply
 • Vore intressant om du kunde visa hur du fyllde i med mörka och ljusa färger för att få brynet så naturligt, du är jätteduktig! 🙂

  Reply
 • du får gärna fixa mina bryn med dem är kaos , gråter nästan

  Reply
 • Alltså hjälp. Hur gör man när ens ögonbryn är helt fördjävliga? Finns det tips? Mina är både sönderplockade, ojämna och jag är så dålig på att fylla i dem.

  Reply
 • Jag hade rätt plockade bryn för typ 7 år sen speciellt ut mot sidorna. Det var ju modernt med tunna bryn på 90-talet och jag behåll fotmen efter dwt. Jag tyckte att de var så glesa så jag trodde att det inte kunde bli bättre. Men då tipsade någon mig om att spara ut dem helt vilket jag gjorde. Jag plockade bara mellan dem (där det inte ska vara hår.) Det tog några veckor men fick tillbaka allt hår. SEN valde jag min form efter att man såg tydligt brynens form.

  Reply
 • Alltså wow!! Skulle verkligen behöva fixa min innan min student och jag är helt förvirrad för jag vet inte vem jag ska gå till. Vill hamna hos någon bra.. Snälla snälla Linda kan du svara här hur jag kan kontakta dig för att fixa mina ögonbryn? Självklart mot betalning. Du är helt otroligt duktig! Kram

  Reply
 • Jag har problem med att jag plockat mina för mycket och de vill inte växa ut igen (mer än fjun) – kan du snälla tipsa om någon brynnäring? stor kram!! <3

  Reply
 • Hej! Finns det möjlighet att anlita dig för brynplock här i Stockholm någonstans? Man är alltid livrädd för att gå till någon som har en helt annan uppfattning om vad "snygga bryn" är.. Hör gärna av dig till mig isf!

  Reply
 • Åh så snyggt! Skulle ha behövt hjälp med ina också 🙂

  Reply
 • Kan du inte göra ett inlägg om tips för oss som har svårt att skaffa ögonbryn igen efter att ha dummat sig med rakhyvlar mm? Skulle vara riktigt givande. Har försökt spara ut ordentliga bryn i flera år men samtidigt försökt behålla en fin form men det går inte bra 🙁

  Reply
 • Hej Linda!! Fantastiskt va duktig du är!! En tutorial på något sånt här nästa gång vore ju en toppen idé ? Kramar

  Reply
 • Tack, Linda, för att du har fått mig att inse vikten av lgonbryn! Mina var helt KATASTROF för inte alls länge sen. Du fick mig att inse vad ögonbrynen gör för ansiktsuttrycket, och efter att ha matat och matat ögonbryns tutorials på youtube har jag äntligen riktigt snygga bryn!

  Reply
 • Hur gör man sådär? Jag har själv "runda ögonbryn" men skulle vilja få mer som din efter-bild, och som du har dina bryn. Men förstår inte hur det går till eftersom man inte har hår på alla ställen osv.

  Reply