Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:01 | May 23, 2014

OPI i sitt första samarbete med Coca Cola!

I mitten av juni släpper OPI tillsammans med Coca Cola sin första kollektion: Icons of happiness
Jag ska såklart visa er alla lack senare, men här är en av färgerna som så vackert heter “You’re so vanilla”
Hur fin?!
Pris 150:-

/In the middle of june (sweden) OPI together with Coca cola launches their first collection: Icons of happiness
I will show you all of the colors later, but first I’d like to show you this beuaty: You’re so vanilla


3 kommentarer3 kommentarer om “OPI i sitt första samarbete med Coca Cola!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har du någon tips på en produkt som gör så ögonbrynen växer snabbare? Var på mitt vanliga ställe och fick ansiktsbehandlig när hon frågade om hon fick "ta bort de vita fjunen" och "jämna ut ögonbrynen lite". Nu sitter jag alltså här med två ögonbryn som varken är syskon eller familj, jag är ganska säker på att de inte ens har något som helst blodsband. Jag gick från att ha ögonbryn plockade efter alla de oskrivna regler har jag nu ett par ojämna, sneda ostbågar i pannan. Har du något bra tips på en produkt som gör att de växer snabbare, har nämligen bal och student om några veckor.

    Reply
  • Så HIMLA fint! Har du förresten något bra tips på Foundation till någon med fräknar? Jag finner det omöjligt att hitta något som ser bra ut till mitt ansikte! Om någon vet – gör du 😀

    Reply
  • Älskar denna färgen!

    Reply