Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:37 | May 25, 2014

Ur portfolion – Sveriges mest okända fasionista

Några av de absolut snyggaste bilderna i min portfolio. Några av er har säkert sett insläget i nyhetsmorgon när de var och filmade under plåntingen.
Jag älskar det mörka gotiska som möter highfashion! helt i min smak

Fotograf: Ea Czyz
Modeller: Fredrik Robertsson, Filip Sjunnesson/Elite
Hår: Joe Yves Asmar
Makeup: Linda Hallberg


5 kommentarer5 kommentarer om “Ur portfolion – Sveriges mest okända fasionista”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow detta var riktigt snyggt 😀

  Reply
 • Kan du inte berätta mer om din portfolio! Som modell är det ju rätt uppenbart hur man väljer bilder, liksom de som är snyggast och visar på bäst teknik och känsla men även mycket mångsidihet. Hur gör man som MUA? Väljer man bilder som visar en bra bas? Något nytänkande? Klassiskt? Något modern och vågat? Jag har ingen aning 🙂

  Reply
 • Dom här bilderna skulle man kunna ha som tavlor! Så himla fina. Förresten ska på maskerad imorgon, temat är hippie. Men jag är helt nollställd hur jag ska sminka mig. Har du något tips? 🙂

  Reply
 • Men fy fan va snyggt!:D

  Reply
 • Great work. He reminds me so much of Jared Leto 🙂 X

  Reply