Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:09 | May 26, 2014

Todays look – Tattoo

Hej gott folk!
Guuud vilken härlig dag det var igår. Kombinerade det bästa med det bästa. Jobb, Gröna lund och avslut med thaimat på Koh Phangan.
Åkte Tilt första gången på grönan, och jävlar, vilken adrenalinkick! skakade säkert 10 minuter efter vi hade åkt.
Träffade ju också några av er finisar där 🙂 alltid kul när ni kommer och säger hej tycker jag
Idag ska jag sätta mig i tatuerarstolen, för ett lite större projekt.. spännandeeee 🙂

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
The no name palette that I don’t know where it’s from
Glominerals glo precision eye pencil peach
Isadora Gel eyeliner Turqoise
Isadora Gel eyeliner Aqua
Oriflame The one lash resist mascara

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme d’nude

Kinder/cheeks
Apolosophy Rouge 04 Happy pink
Anastasia Contour kit


17 kommentarer17 kommentarer om “Todays look – Tattoo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÄLSKART! så somrigt och kul!! =)

  Reply
 • Alltså du är alltid snygg i ALLT, vad du än gör! Är så jäkla kul å se alla dina sminkningar! Stor inspiration och jättefin tjej. 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Det blir inge bra när jag använder concealer :/ Blir alltid fläckigt typ. Jag vet att man ska använda lite av det också men ja, antar att jag gör fel! Så less när jag ska dölja finnar o slutar med att de ser fläckigt ut. Då orkar jag inte använda det o kör bara på puderfoundation. Less tjej iaf 🙂 Mvh Anna

  Reply
 • Snyggt! Älskar eyelinern 🙂

  Reply
 • Gud, vad spännande! Hoppas du visar upp konsverket sedan:) Kram!

  Reply
 • Linda. These are the colors of my country. Brazil <3 Looooved Kisses

  Reply
 • This make up can be called "make for Brazilian Cup". Very bautiful and very in in my country. Kisses

  Reply
 • Synd med fler tatueringar eller tatueringar överhuvudtaget. Synd att klottra på sin kropp tycker jag.

  Reply
 • Din jävla surkärring

  Reply
 • Surkärring får lov att stå för dig. Jag har rätt till min åsikt och så länge jag bor i ett land där man har yttrandefrihet så tänker jag uttrycka den. Intressant dessutom att du inte undertecknar svaret med ditt namn.
  Snygg sminkning förresten Linda!

  Reply
 • Precis, därför kan hon säga emot dig för att vi har yttrandefrihet. Fast bara för att vi har det så måste en inte säga vad en tycker precis över jävla allt, en kan ju tycka att Linda ska få kunna göra vad hon vill med SIN kropp!

  Reply
 • Jag får och kan såklart uttrycka min åsikt precis hursomhelst och när jag vill. Jag uttryckte en generell åsikt om tatueringar och inte någonting alls om vad Linda ska och inte ska göra. Konstigt att du blir så upprörd. Linda kan hantera att läsare på bloggen inte alltid tycker om det hon visar och berättar om.

  Reply
 • Visst FÅR du, jag tänkte mer att det inte är så jävla trevligt alltid. Ok jag tycker att det är synd att folk är så tjuriga och pratar om vad andra ska göra med sina kroppar. Synd att de känner ett behov av att kräka ur sig det.

  Reply
 • Quote by Thumper from Disney's Bambi(1942):"If you can't say something nice, don't say nothin' at all". – Nuff said!

  /Michelle

  Reply
 • Till H – jag har inte "kräkt" ur mig någonting. Däremot har du ett oerhört otrevligt och obildat sätt att uttrycka dina egna åsikter på. Du kanske aldrig förr har träffat någon som inte har exakt samma åsikt som du har. Lindas blogg är full av människor som har olika kommentarer på hennes inlägg, både positiva och negativa. Gör inte det här till någon form av personlig vendetta när det var en enkel kommentar på en skönhetsblogg.

  Reply
 • Så du tycker att en vanlig kommentar på en skönhetsblogg kan yttra sig negativ och i och med detta faktum är det alltså okej? Om alla andra gör det får väl jag också? Dessutom säger du att det inte handlade om Linda och därför kan jag, men förlåt om jag är trög nu, inte förstå varför det på ngt sätt skulle vara nödvändigt att skriva ngt provocerande och ärligt talat ganska respektlöst åt personer det berörde helt utan ngn anledning egentligen. Du säger att du har yttrandefrihet, det är sant men det är ett privilegium som kan missbrukas och övergå till (olaga) kränkningar. Nu säger jag inte att du har begår ngt så grovt, herregud nej! 🙂 Men bara så att du får perspektiv och nästa gång du öppnar munnen eller väljer att skriva ngt så vet du mer än bara den ena sidan på myntet. Du måste själv se dina gränser och låta andra som inte håller med dig få använda samma privilegium som du har utan att du går till personangrepp. Fullkomligt onödigt.

  Reply
 • Gör inte en höna av en fjäder. Så oerhört onödigt att överdriva. Lite perspektiv på livet med alla dess nyanser kommer eventuellt även att öppna dina ögon. För mig är det här angreppet från din sida avslutat i och med mitt svar.

  Reply