Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | May 27, 2014

Ögonbrynsakuten – HJÄLP! Mina bryn är för smala, hur räddar jag dem?

Bryn är olika, precis som vi.
Antingen har vi smala bryn av oss själva eller så har vi plockat dom för smala och kanske ångrar oss.
Med enkla medel GÅR det att få en fin form på dem. (om man inte har möjlighet att spara ut)
Dessa bryn sitter på en blond tjej som knappt har några bryn av naturen. Därav har jag använt en ljusare brynfärg på henne.

Börja att fylla i med Anastasias dip brow pomade i färgen blonde. Jobba mjukt för att det inte ska bli för hårt.
När du känner dig nöjd med formen,  forma med bryngelé för att stråna som finns ska bli mer framträdande.
rensa upp eventuella misstag med en concealer under brynen.

/Everyones brows are different, just like us
Maybe you have thin brows by nature, or you plucked them too much when you were younger.
It’s easy to get them in shape with the right products!
Start off with Anastasia dip brow pomade and then shape the brows with a brow gel.
Clean up mistakes with a concealer under the brows and then you’re done.


26 kommentarer26 kommentarer om “Ögonbrynsakuten – HJÄLP! Mina bryn är för smala, hur räddar jag dem?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Det vore grymt om du kunde göra en tydlig och bra tutorial på detta!!

  Reply
 • Vilken färg använder du på dina bryn från Anastasias dip brow pomade? 🙂

  Reply
 • Ebony 🙂

  Reply
 • Hej. Jag gör precis såhär och brynen blir jättefina till att börja med, men de "ramlar av" under dagen.. Jag har köpt en primer att ha under men tycker inte att det blir bättre.. Några tips?

  Reply
 • Just dip brow pomaden är vattenfast och sitter grymt bra! annars vet jag faktiskt inte varför de fadar av under dagen. det kan bero på underlag osv.

  Reply
 • Helt perfekt 🙂 Älskar dip brow pomade

  Reply
 • Hej Linda! Jag funderar på att köpa den dip brow pomaden. Vilken färg rekommenderar du till mig? Har svart hår (färgat).
  Mvh Sofia

  Reply
 • Jag tycker att det är så svårt att få bryn som är nästintill helt målade att se naturliga ut … 🙁

  Reply
 • Mina bryn påminner om den här tjejens. Lite mer hår har jag lyckats få tillbaka. Dock ser mina aldrig ut så här när jag fyller i dem. Vare sig med skugga eller penna. Måste helt enkelt prova Anastasia!

  Reply
 • ..och som någon skrev: En grundlig tutorial på denna, snälla! En video skulle helt klart vara bäst.

  Reply
 • bästa ögonbryns skuggan på marknaden för oss (kol) svarthåriga? Jag använder för tillfället make up stores men är inte helt såld.

  Reply
 • Hej! Vilken pensel använder du till dip brow?

  Reply
 • Video, please!!

  Reply
 • Hej fina Linda!

  Jag har alltid haft lättfixade ögonbryn som jag bara noppat och använt bryngelé till i princip. I vintras förlorade jag alla strån pga cytostatika behandling och nu när jag är klart med den och bara får strålning så har några små, bleka strån letat sig fram.

  Total nybörjare som jag är blev jag överlycklig när jag såg det här. Du är så grym och ger mig hopp om att kunna se halvnormal ut med en peruk och smink på bröllop om några veckor. Tusen, tusen tack för det. Det betyder mer än du anar.

  Om du har tid. Orkar du tipsa om pensel? Jag tänkte köpa den här dipbrow färgen som du tipsar om, men skulle behöva en borste också. Har ingenting. Vore underbart med en mini genomgång för oss nybörjare, vad man behöver.

  Tack igen för din blogg och för att du finns. Blir inspirerad och får livslust av att kika in här!

  Reply
 • Okej, nu är det inte Linda som svarar här men jag använder själv dipbrow pomade så därför kan jag tipsa om en liten snedställd borste till denna produkt för bästa resultat 🙂 Linda använde Emite Makeup borste i nummer L312 och jag själv använder Anastasia's egna borste till produkten men jag tycker även det går jättebra med Bdelliums borste som dessutom har blivit lite billigare nu på eleven, för 59 kr:

  http://eleven.se/bdellium-tools-green-bambu-763b-small-angled-brush-22213.html

  Reply
 • Okej, nu är det inte Linda som svarar här men jag använder själv dipbrow pomade så därför kan jag tipsa om en liten snedställd borste till denna produkt för bästa resultat 🙂 Linda använde Emite Makeup borste i nummer L312 och jag själv använder Anastasia's egna borste till produkten men jag tycker även det går jättebra med Bdelliums borste som dessutom har blivit lite billigare nu på eleven, för 59 kr:

  http://eleven.se/bdellium-tools-green-bambu-763b-small-angled-brush-22213.html

  Reply
 • TACK SNÄLLA <3

  Reply
 • I exactly have the same brows as the girl but black, I find it hard to make it look "natural" without looking like I just drew brows on :/ I tried to go "darker brown" but I whish I could find a way to make it look more natural…beauty struggles !

  Reply
 • Fasiken, jag vill också kunna få till snygga bryn.
  Det som jag tycker är svårt är att jag (naturligt) är rödhårig. Alltså är mina ögonbryn ljusröd/orangea/blonda. Vad sjutton ska man ha för färg när man fyller i sina bryn då? 🙁

  Reply
 • testa solpuder!

  Reply
 • Tack för tipset!!

  Reply
 • Jätte fint.
  Men har en fråga: har för mig att du själv inte hade lika tjocka ögonbryn som du har idag för några år sen.. Har du gjort något eller bara typ färgat? Vet att du testat brynserum, hur funkade dom? Kram

  Reply
 • Hej! Jag hade jättesmala och fula bryn innan som jag typ noppade bort.. först använde jag ögonfransserum för att få dem att växa snabbare, nu låter jag i princip bara bli att plocka dem.

  Reply
 • hey linda,
  do you know any alternatives to the Anastasia dip brow pomade as we don´t get this brand here in Germany?

  Reply
 • I think you can order from Anastasias webshop!

  Reply
 • Hej hej,gud vilka fina ögonbry,du fick verkligen till dom .
  Vart finns du,kan man komma till dej så får du hjälpa,visa hur man ska fylla i,gå en liten make up kurs när de gäller ögonbryn?
  Mvh evelina
  Svara gärna till min mail då jag hitade bloggen genom att googla ögonbryn =)

  Reply